Ev Taşıma ve Dekorasyon Konusunda En Büyük Yardımcınız Olacak Mobil Uygulamalar

Enakliyat app

Ev taşıma yenilenen ve geliştirilen uygulamalar sayesinde, artık zahmetli bir iş değil. Sizlere yardımcı olacak mobil uygulamalar ile taşınmak hem daha kolay hem de daha keyifli.

1- Enakliyat


Ev taşımanın yanı sıra ; barça ev eşyası , ofis taşıma, eşya depolma gibi ihtiyaçlarınız için de taşıma hizmeti seçebildiğiniz bir uygulama olmasıyla da fark yaratır. Uygulamaya öncelikle bir taşıma talebi oluşturup almak istediğiniz hizmetin detaylarını yazarak, dilerseniz taşınmasını istediğiniz mekanın fotoğraflarını yükleyerek nakliyat firmalarından fiyat teklifi alabilirsiniz. Sonrasında açık arttırma usulüne göre verilen teklifler içinden dilediğiniz nakliyeyi en uygun fiyat avantajıyla seçebilirsiniz. Size en iyi fiyatı veren nakliyeciyi seçtikten sonra, dilerseniz kapora yatırabilirsiniz, taşınma işlemi bittikten sonra hizmet aldığınız nakliyat firmasını oylayıp yorum yazabiliyorsunuz. Hem güvenli, pratik hem de avantajlı olan bu uygulamayla nakliyeci araştırmak için uzun zaman harcamanıza gerek kalmaz. Enakliyat app i ile iki dakikada nakliyat firmalarından hızlıca teklif alın. Süreci daha kolay yönetin.

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enakliyat.enakliyat&hl=en

İos: https://itunes.apple.com/tr/app/enakliyat/id1123950897?mt=8

2- Home Design 3D


Evinin içinde değişiklik yapmak isteyenlerin ve yeni taşındığı yere eşyalarını nasıl yerleştireceğini bilemeyenlerin Home Design 3D uygulaması oldukça kullanışlı bir program. Programda yerleştirmek istediğiniz yerin basit bir planını hazırlayarak ve sonrasında bu plan üzerinden 3 boyutlu bir şekilde eşyalarınızı yerleştirerek gözünüze en hoş gelecek şekli bulmanıza yardımcı olur. Mekanda birden fazla yerleştirme planı yapabilir ve zevkinize hitap eden yerleşim şekline göre duvar renkleri seçebilir, mobilya ve aksesuar seçenekleriyle hayalinizdeki yaşam alanlarını yaratabilirsiniz.

3- Planner 5D


Planner da Home Design 3D gibi dekorasyon uygulaması, bir çok işlemi bu uygulamada da gerçekleştirebilirsiniz. Eşyaları mekanda farklı şekillerde yerleştirerek en hoşunuza giden yerleşimi bulabilir. ve eklemek istediğiniz objeleri satın almadan önce nasıl duracağı, yakışıp yakışmayacağı konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Diğer uygulamadan farklı olarak bahçe dizaynı yapabilir ve fotoğraf olarak kaydedebilirsiniz. 3 boyutlu olan programda yapacağınız dekorasyona bitkiler, hayvanlar, aksesuarlar ve hatta mobilyalar ekleyebilir, yapabileceğiniz tüm değişiklikleri plan üzerinde uygulamalı görebilirsiniz.

4- Homestyler Interior Design


Homestyler Interior Design uygulaması daha çok iç mimar tasarımlarından etkilenmiştir. İç mimarların proje ve çizimlerinden esinlenerek dekore edeceğiniz mekanda kendinize ait bir stil yaratabilir, farklı kombinasyonları bir arada kullanabilirsiniz. Diğer uygulamalardan farklı olarak bu uygulamayla gerçek markaların ürünlerini halı, avize, obje gibi yerleştirebilir, evinizde nasıl duracağına bakabilirsiniz. Uzman mimarlardan tavsiyeler ve geri bildirimlerle de profesyonel yardım alabilirsiniz.

Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas