En Kolay Ücretsiz Koli Bulacağınız 7 Yer

ücretsiz koli bulmak

Taşıma kolilerinin fiyatları hiçte azımsanacak kadar değil. Eğer 30-50 adet koliye ihtiyacınız var ve bu kolileri satın almayı denediğiniz zaman 100-170 TL arası bir ödeme yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu fiyatları duyan herkes biraz strese girebilir bu nedenle ücretsiz koli temin ederek koliye harcanacak meblağları aşağı çekmek mümkün. Peki, ücretsiz kolileri nerelerden kolayca temin edebiliriz. İşte biz de tam bu konuya tüm gün kafa yorarak ve bazılarını deneyerek gerçekten işe yaradığını gördüğümüz koli bulacağınız yerleri sıraladık. Koli toplarken kolaylık diliyor ve biraz aktif olarak istemekten çekinmeyin.

Süper Marketler

Süpermarketlere neredeyse her gün ürün dağıtılmakta iyi haber şu ki bu ürünler karton koliler içinde teslim edilmektedir. Sürekli alışveriş yaptığınız markette çalışanlara ricada bulunarak bu kolilerden sizin için bir miktarını ayırmalarını isteyin.

Mobilya Mağazaları

Özellikle modüler mobilya ve küçük mobilyalar genellikle koliler ile taşınır mobilya mağazaları teşhir ürünlerini yenilerken birçok koli çöpe gönderilir. Bu kolileri bir çok ihtiyacınız için kullanabilirsiniz. Hem mobilyaların paketlenmesi için hemde koli olarak kullanmak için idealdir. Büyük kolileri elbise ve battaniyeler için kullanabilirsiniz.

Beyaz Eşya Satıcıları

Beyaz eşya satıcılarında tv kolisi ve daha küçük kolileri bulabilirsiniz. Ayrıca çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi paketlenmesi için kullanılan straforları temin ederek bu eşyaların paketlenmesi için de kullanabilirsiniz.

Mahalle Bakkalı

Mahalle bakkalınıza bir kaç hafta önceden haber vermeniz durumunda sizin için birçok küçük ve orta boy koli hazırlayacaktır. Aldığınız bu kolilerin altlarını tekrar iyice bantlayın ve öyle kullanmayın. İşinize yaramayacak kadar küçük kolileri mobilya paketlerken eşyanın köşelerini darbelerden korumak için kullanın.

Ucuzluk Pazarları (1 Milyoncular)

Ucuzluk pazarlarına da sürekli kolilerle yeni ürünler gelmektedir. Ürünler dükkana dizildikten sonra koliler genellikle atılır. Çok kolay koli bulabileceğiniz yerlerden biride bu tam ismi 1 milyoncular olan dükkanlardır.

Kitapçı ve Kırtasiyeler

Kitap mağazalarına kaliteli koliler ile kitap gönderilir buralardan bulabileceğiniz bir iki koliyi kırılabilir eşyalarınız için rahatça kullanabilirsiniz. Ücretsiz koli toplamanın püf noktası en az bir hafta önceden mağaza çalışanlarına sizin için bir iki koli ayırmalarını söylemektir. Herkes en az bir koliyi sizin için saklayacaktır. 7-8 dükkandan istekte bulunmanız demek an az 20-30 adet koliye sahip olmanız anlamına gelir.

Teknoloji Mağazaları

En son koli için başvuracağınız yerlerden biride teknoloji mağazalarıdır. Buralarda özellikle büyük koli bulma şansınız yüksek denemekten kaçınmayın.


2 yorum:

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas