İzmir'in En Güzel İlçe ve Semtleri Hangisine Taşınacağınızı Siz Seçin



Türkiye'nin batıdaki incisi olan İzmir, birbirinden güzel ilçe ve semtleri ile adeta yaşanılası bir cennet olarak öne çıkıyor. İzmir'in en güzel semtleri farklı konumları ve özellikleri ile yaşamak isteyenlere davetiye çıkartıyor.


İzmir şehirler arası nakliyat fiyatlarını merak ediyorsanız mutlaka İzmir şehirler arası nakliyat sayfamızı ziyaret etmelisiniz.

 

Karşıyaka


Karşıyaka 
İzmir'in en büyük yerleşim yerlerinden biri olan Karşıyaka; hareketli hayatı, ulaşım kolaylığı ve kendine has kültürel havası ile ilin en güzel bölgeleri arasında yer alıyor.

Sanki İzmir'den ayrı bir il havasında olan semtin, 35,5 diye kendine ait sembolik bir plakası bile bulunuyor.

Karşıyaka; büyük çarşısı, sahile yakınlığı, kolay ulaşım imkanları ve halkı ile İzmir'deki en keyifli yerlerden biri olarak görülebilir.

Kalabalık yerlerde yaşamayı sevenler için ideal bir konumda gösteriliyor.
 
Karşıyaka Çarşısı ihtişamı ile AVM’lere meydan okuyor, karşılıklı dükkanları, döner, midye, turşu, simit ve kokoreç gibi sokak lezzetleri ile herkesi kendine çekiveriyor.

Canınız sıkıldıysa ve stresliyseniz çarşıda bir tur atın ve esnaf ile biraz sohbet edin göreceksiniz stres uçup gidecek.

Karşıyaka'ya taşınmayı planlıyorsanız Karşıyaka evden eve nakliyat sayfasından ortalama fiyatları ve en iyi nakliyat firmalarını inceleyebilirsiniz. 


Güzelbahçe


Güzelbahçe


En eski ismi Kilizman daha sonra Kızılbahçe ve en son Güzelbahçe ismini almış.

Geniş yolları, sakin trafiği, temiz havası ve uzun sahil yolu ile Güzelbahçe, İzmir'deki en güzel semtler arasında kendine yer buluyor.

Geçmişin izlerini ve modern mimarinin estetiğini bir arada görebileceğiniz bu semtte, huzurlu ve keyifli bir yaşam sürebilirsiniz.

Şehir merkezine 30dk mesafesi ile de ulaşım konusunda sıkıntı yaşamayacağınız Güzelbahçe, temiz havası ile de yaşanılası bir konum olarak göze çarpıyor.

Eğer Güzelbahçe için evden eve nakliyat fiyatlarını merak ediyorsanız Güzelbahçe evden eve nakliyat sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


Güzelyalı

Güzelyalı


Şehir halkının da hem fikir olduğu semtlerin başında gelen Güzelyalı, eskiye nazaran yenilenen ve değişen çehresi, temiz havası ve sahili ile İzmir'deki en güzel semtlerin başında geliyor.

Geçmişte yalıları ve yalıların bahçesinde bulunana yasemin çiçekleri ile unlu olan Güzelyalı da bir tur sizi geçmişe götürecektir.

Metro ve otobüs ile ulaşım sorunu yaşamayacağınız, nezih bir mahallede ve deniz manzarasında oturabileceğiniz, saygılı ve güler yüzlü insanların arasında yaşayabileceğiniz bu semtte keyifli bir yaşam sürebilirsiniz.


Bostanlı

Bostanlı


Birbirinden farklı ve kaliteli mekanları, sakin ve huzurlu sokakları, nefis manzarası ve denizi ile Bostanlı, İzmir'in en güzel semtlerinden birini teşkil ediyor.

Sakin ve huzurlu bir yer olan Bostanlı, ulaşım açısından da kolaylık sağlayacak avantajları ve şimdilerde yapılan tramvayı ile de şehrin yaşanılası semtleri arasında yer alıyor.

Güzel manzarası ve birbirine son derece saygılı insanları da semtin artılarından bazılarını oluşturuyor.


Karataş

Karataş


Farklı milletlerden insanların dostça yaşayabildiği, tarihi asansörü ile bilinen ve Konak meydanına çok yakın bir konumda bulunan Karataş, İzmir'in sanat ve tarih ile örülü semtleri arasında yer alıyor.

Sakin ve huzurlu yaşam koşulları, renkli gece hayatı ve yeşil alanları ile İzmir'de yaşamak isteyenler için eşsiz özellikler barındırıyor.

Ayrıca pasajları ile alışverişin o mistik havasını da içinde barındıran bir yerdir.


Alsancak

Alsancak


İzmir'deki en kalabalık ve renkli caddelerden olan Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Barlar Sokağı, Kordon gibi yerleri ile bilinen Alsancak, eğlenmeyi sevenlerin tercih ettiği semtler arasında yer alıyor.

Konak ilçesine bağlı semtte hem Anglikan Kilisesi, Yuhanna Katedrali gibi tarihi yapıları hem de modern eğlence hayatını bir arada bulabilirsiniz.

Eğlenceye düşkün ve gece hayatını seviyorsanız yaşayacağınız yerdir Alsancak.


Bornova

Bornova


Ege Üniversitesi kampüsünden dolayı gençlerin en yoğun olduğu yer olan Bornova, şehirdeki en hızlı ve eğlenceli hayatın aktığı yerlerin başında geliyor.

Biraz hareketli bir yaşam tarzına sahipseniz ve gençlerle birlikte olmayı tercih ediyorsanız 100'den fazla bar, restoran ve eğlence mekânı ile gece hayatının da yaşandığı bu bölgede yaşamayı tercih edebilirsiniz.

Bornova evden eve nakliyat firma yorumları ve ortalama nakliyat fiyatları için Bornova evden eve nakliyat sayfamızı mutlaka inceleyin.


Çeşme

Çeşme


Çeşme ve tatil kelimeleri Türkiye’de artık aynı anlama geliyor.

Tatil ile bu kadar bütünleşmiş bir ilçe Çeşme ve İzmir’in en güzel incilerinden biridir.

İklimi, sunduğu lezzetler, sıcak kanlı yöre halkı ve konforlu otelleri ile son yılların en popüler tatil beldelerinden biri haline gelmiştir.

Sadece Türkiye’den değil tüm dünyadan ziyaretçilerin uğradığı ve gece hayatı ile misafirlerine iyi bir tatil imkânı sunuyor.

İzmir’in bu kadar güzelliğini uzaktan seyretmeyip İzmir’e taşınmayı düşünüyorsanız İzmir evden eve nakliyat sayfamızdan en iyi nakliyat firmalarını ve ortalama nakliyat fiyatlarını incelemelisiniz.

Yapmanız gereken tek şey Fiyat Teklif Al formunu doldurmak ardından nakliyat firmalarının teklifleri hemen gelecektir.

Artık müşteri yorumlarını inceleyip bir firma seçmek kalıyor ve İzmir’e rahat bir şekilde taşınabilirisiniz.

Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas