Bağcılar Evden Eve Nakliyat Ne Kadar Sürede Biter

Bağcılar Evden Eve Nakliyat Ne Kadar Sürer
Hem nakliyat firmaları hemde biz sık sık "Taşınma kaç saatte biter" gibi sorular ile karşılaşıyoruz. Genellikle verdiğimiz cevaplar işin niteliğine göre değişmektedir.

Bazı müşterilerimiz şehirlerarası evden eve nakliyat için bile saatinde gelmedi diye serzenişte bulunabiliyor. Ancak şehir için için bile saat vermek çok zordur. Ben bu nedenle saat verilmesine karşıyım. Şehirlerarası için teslimata hep bir gün opsiyon koyulması taraftarıyım. Çünkü seyahat planlarının son anda değişmesi bazen fazla maliyetli oluyor. Uyarması benden...

Peki hangi etkenler bu işin süresini etkiliyor.


  • Ne kadar eşyanın olduğu
  • Eşya taşınacak mesafe
  • Kaç işçi taşımayı yapacak
  • Eşyalar kaçıncı kattan alınıp kaçıncı kata taşınacak.
  •  Eşyanın paketlenme yöntemi
  • Tabi birde şehrin trafiğini 


Bu detaylar evden eve nakliyat fiyatını da etkileyen önemli unsurlardır. Dolayısıyla işin süresini net olarak etkilemektedirler. Şehir içi taşımaların büyük çoğunluğu aynı gün içinde bitmekle birlikte özellikle 2+1 ev eşyasının aynı ilçe içinde taşınması durumunda saat bir gibi tüm taşınma işlemleri bitiyor.

İstanbul gibi köprü trafiği mazereti olan şehirler için aslında taşınma süresinin yarısı yollarda trafikte geçiyor. Trafikten ziyade birde kamyon yasakları mevcut. İstanbul da bir çok ilçe ve köprülerde belli saatlerde kamyonların trafiğe çıkması yasaklanıyor. Bu nedenle bazen taşınmalar akşama kalabiliyor.

Artık her yerde siteler kuruluyor. Müstakil evlerden farklı olarak sitelerin yönetimleri kendi kurallarını oluşturmuşlardır. Bir çok site yönetimi saat 10 dan önce taşınmaya izin veriyor. Hatta kamyonların site içerisine girmesine izin vermeyen bir çok site mevcut. Pazar günleri site sakinlerinin rahatsız olmasını istemeyen site yönetimleri pazar günleri taşınmaya izin vermiyor.

Bu yazıyı yazmamda etkili olan bir müşterimizin ısrarlı soruları oldu. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İzin almadığım için ismini paylaşamıyorum. Ancak Bağcılar evden eve nakliyat için ısrarla kaç saat sürer, saat kaçta biteceği üzerine sorular sorunca, bende önce yukarıda sıraladığım detayları öğrendim. Ardından nakliyat firması ile koşulları değerlendirdik. Firma yetkilisinden aldığım gazla saat 1 olmadan bitmiş olacağını müşterimize ilettim. Hiç bir zaman taşımanın biteceği saati net olarak söz vermemiştim. Bu nedenle biraz şüphelerim vardı. Taşınma saat bire kadar bitmez ise ne bahane uyduracağım diye düşünüyordum. Firma ile tekrar görüştüm ve artık emindim istediğimiz saate taşınmanın biteceğinden çünkü firma iş gücünü arttırarak sorunu çözmüştü. "Abi her zamankinden bir kişi fazla gidiyoruz sen merak etme." dedikten sonra içim rahatlamıştı.

Sonuç taşınma günü Bağcılar içinde gerçekleşen taşınma işi saat 12:20 itibari ile tamamen bitmişti. Eşya 3+1 ve 3. kattan alınan eşyalar 4. kata taşınmıştı. İyi iş çıkaran tüm çalışanlara tekrar teşekkür ediyorum. Saygılar. Görüyorsunuz artık saati bile şaşırmıyoruz. :)

Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas