Kapalı Balkonlar için Kış Bahçesi Fikirleri

Kapalı balkonlar için kış bahçesi ifikirleri
 
Kapalı balkonlarınızı kış bahçesine dönüştürme vakti! Birbirinden şık, modern ve konforlu kış bahçesi fikirleri ile siz de soğuk ayları, evinizde sıcacık geçirin.

Yazın olmazsa olmazı olan bahçe konsepti, kahvaltılara, akşam yemeklerine, misafir ağırlamalarına eşlik ederek yaz aylarının dinamizmine ayak uydurur. Sonbaharın gelmesiyle bahçeye yavaş yavaş veda etmek zorunda kalmak ise her zaman hüzün verir. Ancak, kapalı bir balkonunuz varsa; birbirinden zarif, rahat ve modern kış bahçesi temaları ile bahçenize veda etmenize gerek kalmaz. Soğuk havayı içeri almayan camlarla kaplı bir balkonda kış bahçenizi yapabilir, içinde dilediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz.

Çalışma Odası & Meditasyon Alanı Olarak Kış Bahçeleri

Kışın dinginliği ve huzuru hem zihnin toparlanması hem de üretkenliğin artması için insanlar üzerinde olumlu etki oluşturur. Kış bahçenizi çalışma odanız ya da meditasyon alanınız olacak şekilde dekore ettiğinizde; kendinize vakit ayırmak için özel bir yere de sahip olursunuz. Bu tarz kullanımlarda, ahşap malzeme ve toprak tonları, dikkatinizin dağılmaması için oldukça tercih edilen detaylar. Aynı zamanda bitkiler, mumlar ve mavinin tonları da ruhunuzun dinlenmesine yardımcı olacak, meditasyon için uygun ortamı hazırlayan detaylar.

Kapalı balkonlar için kış bahçesi fikirleri

Misafirlerinizi Kış Bahçenizde Ağırlayın

Dilerseniz evinizin başka bir odasıymış gibi de dekore edebileceğiniz kış bahçenizde, misafirlerinizi ağırlayabilir, tüm aile yemeklerinizi burada yiyebilir, yeşilin içinde kendinizi doğanın bir parçası gibi hissedebilirsiniz. Balkonunuzun boyutuna uygun koltuk/sandalye ve masaları, bitkiler ve mumlarla süsleyebilir; dilerseniz televizyonunuzu buraya taşıyabilirsiniz.

Misafirlerinizi kış bahçesinde ağırlayın

Rengarenk Kış Bahçeleri ile İçinizi Isıtın

Kış bahçenizde kullanacağınız canlı renkler ile, kış aylarının pusunu dağıtabilir, içinizi ısıtabilirsiniz. Kullanım amacınıza uyun olarak dilerseniz masa ve sandalyeler ile dilerseniz rahat koltuklar ile dekore edeceğiniz kış bahçenizi, renkli minderler, halılar, sandalyeler ve çiçeklerle süsleyebilirsiniz. Aynı zamanda bahçenin tavanını cam yaptırarak geceleri yıldızları, yağışlı havalarda yağmuru ve karı, koltuğunuza uzanarak, hiç ıslanmadan izleyebilirsiniz.

Rengarenk kış bahçeleri


Hasır Ürünler ile Şıklık ve Rahatlık Bir Arada

Kış bahçenizin koltuklarını hasır ürünlerden seçerek hem hafifliği ile kolay kullanım sağlayan, hem de şıklığı ve modernliği ile göz kamaştırıcı duran bir bahçeye sahip olabilirsiniz. Dilerseniz hasır mobilyalarınızı, kanepe ve sehpalarla tamamlayabilirsiniz. Her renge uyum sağlayan hasır ürünler ile, kış bahçenizi kolayca dekore edebilirsiniz. Aynı zamanda, sallanan koltuk gibi detaylarla farklı ve etkileyici bir dekorasyon elde edebilirsiniz.

Rahat ve şık kış bahçeleri

Minimalist Kış Bahçeleri

Balkonunuzun küçük olması, kış bahçenizin olması önünde bir engel değil. Doğru model ve renk seçimi ile, kendinize minik ve özel bir dünya oluşturabilirsiniz. Kitabınızı burada okuyabilir, müziğinizi burada dinleyebilir, minik ve renkli dünyanızda harika vakit geçirebilirsiniz.

Minimalist Kış Bahçeleri


Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas