Erzurum'a Evden Eve Nakliyat, Şehri Keşfedin

Erzurum şehir görüntüsü

Erzurum Doğu Anadolu Bölgesinin en büyük ve en soğuk şehirlerinden biridir. Eğer sizinde sıcaklık ile pek aranız yok ise ve kış sporlarına sevdalı iseniz sizin için en ideal şehir Erzurum'dur. Doğa ve şehir hayatını bir arada bulabileceğiniz şehirleriden biridir. Ayrıca komşuları ile gerçekten yaşanabilir bir şehir olduğunu ispatlamaktadır. İşte Erzurum'un efsane komşuları il sırada enfes doğası ve yeşili ile Rize var, ikinci sırada yine kendine has doğası ile yeryüzündeki ender şehirlerden biri olan Artvin var. Bu güzel komşular size çok daha fazla doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor. Seçenekleriniz çok böyle bir şehirde yaşama fırsatını tepmek istemezsiniz hemen taşınıp Erzurum'a gitmelisiniz.

Erzurum

Erzurum evden eve nakliyat için birkaç dakika içinde nakliyat firmalarından teklif almak isterseniz Enakliyat.com.tr'yi ziyaret edin ve Teklif Al Formunu doldurun hepsi bu kadar. Birkaç dakika içinde size teklifler gelecektir. Müşteri yorumlarını inceleyerek dilediğiniz firma ile görüşebilirsiniz. Taşınma öncesi ve sırasında Enakliyat müşteri temsilciniz desteği ile sizinle, böylece rahat ve stressiz bir taşınma gerçekleştirebilirsiniz.

Erzurum şehrini anlatırken çağ kebabından bahsetmemek olmaz. Çağ kebabı hastası biri olarak benim için Erzurum ve çağ dendi mi akan sular durur. Gerçekten mükemmel bir lezzet özellikle çağ kebabını yerinde yemek lazım ancak öyle anlayabilirsiniz. Aslında İstanbul veya başka bir yerde yediğiniz çağ ile arasındaki muazzam farkı. Benden söylemesi...


Mart aylarında Erzurum'a yolunuz düşerse ilk uğramanız gereken yerlerden biri Tortum Şelalesi olmalı. Gerçek bir doğa harikası olan Tortum Şelalasi'ni görmeden Erzurum'dan ayrılmayı aklınızdan bile geçirmeyin. Eğer sizde dağlara ve manzaraya tutkuluysanız yaşayacağınız şehir bu şehirdir.

Çifte Minareli Medrese ve Yakutiye Medresesi de görülmesi gereken tarihi yapılar arası ilk sırada yer almaktadır. Selçuklu mimarisinin en güzel örneklerini bu şehirde bulabilirsiniz. Tarih ve doğanın bir arada bulunduğu güzel şehirlerimizden biridir Erzurum...  



Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas