Nakliyat Sırasında Yol Gösterecek Eşya Kartları

koliler için etiket

Eski evinizden taşınmasını istediğiniz eşyalarınızı gözden geçirmek, götürülecekleri ayırmak, tasnif etmek ve paketlemek zaman alır ve fiziksel olarak yorucudur. Bu konuda daha organize davranmak ve nakliyat sırasında yol gösterecek eşya kartları hazırlamak işinizi kolaylaştıracaktır.

Sizin için hazırladığımız etiketleri indirip kullanabilirsiniz: Koliler İçin Uyarı Etiketlerin

Nakliyat Sırasında Yol Gösterecek Eşya Kartları

Eski evinizden çıkıp yeni bir başlangıç yapacağınız yeni evinize taşınmak yorucu ve zorlayıcı bir süreçtir. Evinizden taşınmasını istediğiniz eşyalarınızı gözden geçirmek, götürülecekleri ayırmak, tasnif etmek ve paketlemek zaman alır ve fiziksel olarak yorucudur. Bazı evden eve nakliyat firmaları her ne kadar uzman kadrolarıyla daha kolay taşıma ve montaj imkanları sunsa da bu aşamaya gelmeden önce sizin taşıması yapılacak eşyaları sınıflandırmanız işinizi kolaylaştıracaktır.

Eşya kartları


Eşya Kartları Kullanın, Yeni Evde Kaybolmayın!

Yeni evinize götüreceğiniz eşyalarınız belki de yıllarca aynı yerinde size hizmet etti. Ancak yeni evinize taşındığınızda aynı işlevleriyle sizinle olmaları için doğru taşıma, kurulum ve kullanım önemlidir. Bu nedenle taşınma esnasında hazırlayacağınız Nakliyat Sırasında Yol Gösterecek Eşya Kartları size ve taşımayı gerçekleştirecek firma elemanlarına yol gösterecektir. Taşınacak mobilyalarınızı, beyaz eşyalarınızı ve kişisel malzemelerinizi koyduğunuz paketlerin üzerine görünür şekilde yapıştırabileceğiniz eşya kartları ile işiniz daha da kolaylaşacaktır. Eşya kartlarının üzerine yazacağınız açıklamaları kişisel isteğinize göre şekillendirebilirsiniz. Kartları oda adı ile ya da numaralandırma sistemi ile hazırlayıp tüm eşya kartlarının içeriğini ayrıca liste halinde birleştirip bir kağıda not ederek kontrol edebilirsiniz. Bu kartlar sayesinde siz yanlarında olmasanız da taşıma işlemini gerçekleştiren kişiler eşyalarınızın hangi odaya ait olduğunu ve içeriğini kolayca görüp yerleştirebilir, kırılabilir eşyalarınızı daha özenli bir şekilde transfer edebilirler. Oda oda tasnif edip, numaralandırdığınız ve içeriklerini karta yazdığınız eşyalar böylece farklı odalara taşınmayacak, koli bulma telaşı da azalacaktır. Ayrıca kontrol listesi ile taşınan eşyalarınız arasında eksik ya da hasar görmüş malzeme olup olmadığını da görebilirsiniz.

dikkat kıralabilir etiketi

Eşya Kartları ile Aradığınızı Bulmak Çok Kolay!

Eski evinizdeki düzeni ve uyumu yeni evinizde de sağlamak için de eşya kartları işinize yarayacaktır. Birçok taşınmada taşıma firmaları eğer bu konuda profesyonel bir ekip sahibi değil ise sadece sizin paketlediğiniz, hazırladığınız eşyaları eski evinizden alıp yeni evinize transfer ederler. Bu durumda da dağ gibi yığılan, bazen karışan koliler arasında aradığınız eşyaları bulmak tam bir eziyet olur. Ancak nakliyat aşamasından itibaren kullanacağınız eşya kartları ile hem mobilya ve eşya kolilerinin doğru odalara taşınmasını sağlayabilir, hem de yerleştirme aşamasında aradıklarınızı nerede bulabileceğinizi kolayca görebilirsiniz.Yatak odası için hazırladığınız giysi paketinizin mutfaktan çıkması hiç kimsenin istemediği bir şey olsa gerek. Biraz organizasyon fikri ve kağıt kalemle daha kolay ve sorunsuz bir taşınma için nakliyat sırasında yol gösterecek eşya kartları hazırlamak işinizi kolaylaştıracaktır.

Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas