istanbul Evden Eve Nakliyat


istanbul evden eve nakliyat
 İstanbul evden eve nakliyat Türkiye’nin en büyük evden eve nakliyat pazarıdır. Türkiye’nin en iyi evden eve nakliyat firmalarının büyük çoğunluğu İstanbul evden eve nakliyat hizmeti vermektedir. İyi firmalarının dışında birçok kalitesiz hiç aracı olmayan korsan firma dediğimiz evden eve nakliyat firmaları da İstanbul pastasından bir pay almaya çalışıyor. Arama motorlarında yaptığınız aramalarla iyi ve kaliteli hizmet veren firmaları bulmak zor ve hüner isteyen bir iştir. Yani arama motorlarında üst sıralara çıkan firmalar kaliteli firmadır demek doğru değildir. Çünkü arama motorlarını spam linklerle manüpüle ederek üst sıralarda çıkan bir çok firma bulunmaktadır. Bu nedenle eğer dikkatli ve iyi bir araştırma yapmadan bir firma ile anlaşmanız halinde taşıma günü karşınıza çıkan maliyet ve aksilikler taşınmayı kabusa çevirebilir.

Belli başlı büyük firmalar dışında diğer firmalar hakkında yaptığınız araştırmalarda tüm enstrümanları kullanmadan bir araştırma yapıyor iseniz size pek sağlıklı bir sonuç vermeyecektir. Firmanın internet sitesine giriş yaptıktan sonra firma hakkında araştırma yapmak ve bilgi sahibi olabileceğimiz başlıca enstrümanlar şunlardır. 1-Firma Yetki belgesi, 2- Firma araçları, 3- Firma Ünvanı ve 4- Firma iletişim bilgileridir. Tüm bu bilgiler göz önünde bulundurarak özenli bir araştırma sonucu firma hakkında bilgi sahibi olmamız mümkündür. Enakliyat bu bilgiler ışığında yaptığı araştırmalar sonucu evden eve nakliyat firmasını üyeliğe kabul edip etmemeye karar verir. Şuana kadar üyelik başvurusunda bulunan İstanbul evden eve nakliyat firmaların 56%’sı üyeliğe kabul etmemiştir.

Enakliyat bu problemleri bildiği için sizlere bizzat firmanın müşteri yorum ve değerlendirmeleri ışığında firmaları seçme kolaylığı vermektedir. Artık hangi firmanın işini iyi yaptığını hangisinin iyi yapmadığını öğrenmek çok kolay yapmanız gereken tek şey taşınma ihalesi formunu doldurmak ve gelen teklifleri firma reytingleri ışığında inceleyip karar vermek.

Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas