Ankara'da Eşya Depolama Fiyatları

Ankara eşya depolama

Artık yavaş yavaş hayatımıza girmeye başlayan  eşya depolama hizmeti bazı kesim için gerçek bir ihtiyaç halini almış durumda ve artık bu sektör yavaş yavaş gelişmekte ve büyümektedir. İkinci büyük şehir konumunda olan ve memur şehri olarak bilinene Ankara eşya depolama konusunda da İstanbul'un ardında konumlanmaktadır.

Belki bu güne kadar hiç ihtiyaç duymadık böyle bir hizmete ancak şu örnekleri inceleyince aslında nasıl da büyük bir ihtiyaçmış veya aslında böyle bir hizmetin olmayışı gerçekten eksiklikmiş sizde göreceksiniz. İşte birkaç örnek...

Ankara üniversite öğrencisi olduğunuzu varsayın ve okul yaz dönemine girdiğinde ister bir yurtta kalın ister küçük bir öğrenci evinde evinize götüremeyeceğiniz eşyalarınızı küçük bir depoda yaz boyunca kiralamak işinizi kolaylaştıracak bir çözüm olamaz mı? Belki kira ödediğiniz evinize yazın üç ayı kira ödemek istemeyebilirsiniz. Böylece bir aylık depolama hizmeti ile üç aylık kiradan tasarruf etmiş olursunuz.

Eşya Depolama Fiyat Teklifi Al


Ankara'da memur olarak görev yapıyorsunuz ve geçici görev ile başka bir şehirde birkaç aylığına bir görece atandınız. Yeni şehre taşınıp üç ay sonra tekrar Ankara'ya taşınmanız biraz masraflı olabilir. Sizin için en ideal çözüm Ankara'da eşya depolama hizmeti almak olmalı. Eşyalarınızı birkaç aylığına depoya kaldırıp ardından tekrar Ankara'ya döndüğünüzde yeniden ev kiralayıp eşyanızı eve yerleştirebilirsiniz.

Son örneğimiz de ise yeni bir eve taşındınız ancak bu evde bazı eşyalarınıza yer olmadığını düşünüyorsunuz ve bu eşyaları atmakta istemiyorsunuz. Yine yardımınıza Ankara eşya depolama firmaları yetişecektir.

Ankara'da Eşya Depolama Fiyatları Ne Seviyede

Girişte de dediğimiz gibi Ankara eşya depolama hizmeti açısında İstanbul ile beraber en hızlı gelişen şehirlerimizin başında yer almaktadır. Henüz rekabet çok yoğun eğil ama beraberinde de hizmet kalitesinin biraz düşük kalmasına neden olmuştur. İstanbul da bu alanda büyük yatırımları görmekteyiz. Ancak henüz Ankara'da böyle bir yatırımdan haberdar değiliz.

Eşya depolamada da fiyatlama doğrudan eşyanın depoda kaplayacağı hacim üzerinden yapılmaktadır. Bu nedenle eşyanızın hacmine göre aylık depolama fiyatlarını şöyle sıralayabiliriz.

+1 Oda       ---------->  ₺ 200 / Aylık
1+1 Ev       ---------->  ₺350 / Aylık
2+1 Ev       ---------->  ₺ 400 / Aylık
3+1 Ev       ---------->  ₺ 500 / Aylık

Eşyanızın miktarı bu fiyatları doğrudan etkilemektedir.

Fiyatla beraber depolama firmanızın sunduğu hizmetleri kıyaslayarak en doğru tercihi yapabilirsiniz. Her zaman dikkat etmeniz geren bir noktadır. Verilen hizmetleri ve fiyatları beraber yazın ve bir tablo halinde hepsini birden görerek kolayca doğru  tercihleri yapabilirsiniz.

Eşya depolama hakkında daha fazla bili için: Eşya Depolama yazımızı inceleyin.

eşya depolama fiyatları


Ankara Kiralık Eşya Deposu


Eşya depolama ihtiyacı gün geçtikçe daha fazla artmakta ve kafalardaki soru işaretlerine yenileri eklenmektedir. Bazen uzun süreli bazen de birkaç gün ihtiyaç duyduğumuz depolama hizmeti için Ankara'da nasıl hizmet alabilirim veya kimden hizmet  alabilirim sorularınız için biraz zaman ayırarak tüm sorularınıza cevaplar bulabilirsiniz.

Eğer yinede sorularınız varsa bize yazabilir veya arayarak profesyonel destek alabilirsiniz.

Enakliyat fiyat teklifi al formunda eşya depolama hizmetini seçip hızlıca birçok eşya depolama hizmeti veren firmadan fiyat teklifleri alabilirsiniz.

Çok uzun dönemli depolama ihtiyaçlarınız için iyi bir paketleme ve iyi saklama koşulları olmadan eşyalarınızın depolama sonrasına sağlam çıkması zor olur. Bu nedenle uzun dönemli kiralama yapacaksanız gidip depoyu yerinde görmeniz önemli. Ayrıca paketleme hizmetinin de saklama koşullarına göre yapılması önemlidir.

Biz tecrübelerimizden balonlu naylon yerine nefes alabilen nakliyat battanilerinin eşyaların uzun dönemli depo kiralama için daha uygun olduğunu her müşterimize aktarıyoruz. Zemin ile temas edecek yerlerin nakliyat battaniyesinin üstünden streç ile geçilmesi zeminden nem veya su almasını engelleyecektir. Bu paketleme önerilerini ihmal etmeyin.

Kısa süreli bir ay veya birkaç günlük Ankara eşya depolama hizmeti için balonlu naylon veya battaniye olması çok fark yaratmaz. Böyle kısa dönemli kiralamaları evden eve nakliyat firmalarından almanızı tavsiye ediyoruz. Böylece hem taşıma hemde depo kiralama için pazarlık yaparak iyi fiyatlara hizmet alacağınızı biliyoruz. Bu hizmet için de hemen Enakliyat ile firmalardan fiyat teklifleri alabilirsiniz.


Ankara Eşya Depolama Hizmeti İçin Fiyat Teklifleri Al




Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas