Taşınırken Halılar Nasıl Paketlenir?

Hali nasıl paketlenir
Taşınmaya hazırlık için yeni evin belirlenmesi ve gerekli temizlik işlerinden sonra ev hazırlıkları bittikten sonra yapılacak ilk iş eşyaların yavaş yavaş paketleme işlerini yapmak kalıyor. Halılar evlerimiz için hem rahatlık hemde dekorasyon amaçlı vazgeçilmez ev eşyalarıdır. Evden eve nakliyat sürecinde kırılma çizilme olasılığı olmayan halılar için pek özen gösterilmez ancak bazı taşımalarda halının iyi yerleştirilmemesi sonucu yırtılan halılar da oluyor. Bu tecrübelerini dinlediğimiz taşınma arkadaşlarımız var sizde bu kötü tecrübeleri yaşamak istemiyorsanız aşağıda sizin için taşınırken halıları nasıl paketlenecek bir kaç önerimiz mevcut, bir dakika ayırmanız yeterli.


Taşınırken halıları olabildiğince sıkı bir rulo haline getirin. Bu hem az yer kaplamasını hemde taşınma sürecinde karşılaştığı zor durumlar da bir arada kalacak ve bu şartlara uyum gösterecektir. Kamyona yüklendikten sonra dağılan bir halınız kamyon içinde boşluklara sebep olacak bu boşluklar diğer eşyaların daha fazla gelgit hareketleri yapması ile sonuçlanacak. Bu gelgit hareketleri eşyaların zarar görmesinin en büyük nedenlerinden biridir. Bu kadarda olmaz demeyin bu olasılıkların hepsi mümkün ve birçok taşınmada da yaşanan bir olasılık. Halıyı paketledikten sonra iyice bantlayın veya bir iple bağlayın böylece dağılma ihtimalini en aza indirirsiniz.




Taşınmadan iki hafta önce halıları yıkamaya verin. Evden eve nakliyat günü kesinleştikten sonra halıları bir iki hafta önceden halı yıkama firmalarına gönderin. Firmalar bu süre içinde halılarınızı temizce yıkayacak ve kirlenmesini önlemek için paketleyecektir. Bu paketleme çok ince bir poşet olduğu için sizde bu poşet üzerinden tekrar halıyı sabitlemek için bantlayın. Taşınma günü ya firmanıza yada siz halıyı bir kez daha streç ile sardıktan sonra halınız taşınma için hazır.


Yeni evinizde halıları tüm temizlik işleri bittikten sonra paketlerinden açın ve yeni odalarına serin. 







Fiyat Teklifi Al




    

Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas