Acil Şehirlerarası Evden Eve Nakliyat

acil-sehirlerarasi-evden-eve-nakliyat.
Her nereye taşınıyorsanız, bir şehir öteye veya ülkenin bir ucundan öbür ucuna, süreci baştan sağma plan program yapmadan gerçekleştirmek akıl karı değildir. Basit olsa da süreç için bir planınız olmalı. Bu süreçte size bir çok konuda yardımcı olacak profesyonel evden eve nakliyat firmaları var. Profesyonellerin olması iyi haber ama yinede kafam rahat olsun, profesyoneller ile ilgili aklımdan geçen bin bir türlü düşünceleri atıp süreci iyi götürmek istiyorum diyorsanız. Yazımızın devamına da göz atmayı ihmal etmeyin.


Bir program yapın

Belki ev sahibi ile anlaşamadınız acil evden çıkmak istiyorsunuz veya yeni bir iş fırsatı var kaçırmak istemiyorsunuz, yani program yapmak için boş vaktim yok daha önemli işlere öncelik vermeliyim demeyin. Çok kısa bir süre içinde taşınmanız gerekiyor ve şehirlerarası evden eve nakliyat daha fazla dikkat ve deneyim isteyen bir süreç şehir içi taşınmaya oranla. Program yapmanız sizin yararınıza olacak ve çok fazla zamanınızı almaz örnek bir plana buradan -->Taşınma Maratonuna Hazırlık bakabilir veya daha kapsamlı bir plan için Taşınma Planı'nı inceleyebilirsiniz.

İlk önce, bir çok firma ile görüşüp hizmet ve fiyat kıyaslaması yapın. Yaptığınız kıyaslamada hizmet açısından daha iyi geldiğini düşündüğünüz firma ile (fiyat çok fazla olmasın) bir anlaşma yapın ve taşınma tarihinizi ve firmanın geleceği saati netleştirin. Nakliyat firması ile tarih ve saat konusunu karara bağladıktan sonra firma ile bir sözleşme imzalayın. Söz uçar yazı kalır, böyle acil taşınmalar için bulunduğunuz şehirdeki nakliyat firmalarını tercih etmeniz sözleşme ve karşılıklı görüşme imkanları ile süreci daha kolaylaştıracaktır.

Artık sizde uçak veya otobüs biletlerinizi alabilirsiniz. Taşınma tarihi ve saatini göz önünde bulundurarak saat için taşınma biraz uzayabilir veya bir aksilik çıkabilir bu nedenle bilet için saati kararlaştırırken biraz bonkör davranmanız çok daha iyi olacaktır. İlk geceyi yeni evinizde geçirmeyebilirsiniz, alternatif otel ve pansiyonlar için de bir planınızın olması lazım.


Paketlemeye daha fazla özen gösterin

Yakın bir yere, birkaç sokak aşağıya taşındığınız zaman paketlemeye pek özen göstermemeniz normaldir. Ancak şehirlerarası evden eve nakliyatta eşyalarınız belki 24 saat nakliyat kamyonunda kalacak ve belki 2 bin km yol gidecek. Bunca yolda eşyalarınız yol ve kamyonun gelgit hareketleri ile birbirine değecektir. eşyalarınızın minimum hasar görmesi için iyi bir paketleme yapılması gerekmektedir.

Paketlediğiniz kolilerde eğer kolide kırılabilecek bir eşya var ise mutlaka "KIRILABİLİR" etiketleri yapıştırın veya ispirtolu kalem ile kolilere yazın. Hangi odaya gidecekse koliye bu bilgileri yazmanızda karışıklığı önleyecek bir önlemdir. Ekstra paketleme önlemleri hem sizin hemde nakliyat firmanızın işini daha kolaylaştıracaktır.




   

Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas