Taşınmış Arkadaşınıza Alacağınız En İyi Hediye Fikirleri

Taşınan arkadaşa hediye
Kısa yolu seçip baklava almadan önce düşünmeniz gereken şey, herkes gibi mi olmak istiyorsunuz? Nedeni bilinmez, baklava insanların aklında yeni taşınmış biri için en güzel hediye olarak ilk beliren şeydir. Dürüst olmak gerekirse bu sizin alabilecekleriniz listesinin en sonunda olmalı, çünkü bu onlara gerçekten ihtiyaçları olan bir şeyi alabilme fırsatını size sunar. Aşağıda hediye verdiğiniz kişinin yüzüne gülücük konduracak bir kaç fikrimiz var.

Güzel bir tablo: Belki henüz duvara tabloyu asacak bir çivi çakmamış olabilir. Ama yeni ev hediyelerinde tablolar her zaman ilk üçte yer almıştır.

Şık bir kahve fincanı takımı: Evet itiraf ediyorum bu benim son aldığım yediye idi. Benim yeni taşınan birine hediye alma dedik mi aklıma direk cam eşyalar geliyor sebebini bilmiyorum. Ama benim ilk tercihim her zaman bunlardan yana olmuştur. Ancak gidip marketten bor cam almışlığım hiç yoktur. Özellikle çevrenizde paşabahçe mağazaları varsa buralarda "necefli maşrapa" gibi değişik ve şık cam eşyalar bulunuyor. Biraz farklı ve güzel desenli bir şeyler keşfetmeye çalışın. 

Güzel bir film veya müzik albümü alın: Filmleri kim sevmez ki hem bütün gün kutu açıp mobilya montajı yapan arkadaşınız kanepesine yayılıp rahat bir şekilde dinlenirken iyi bir film onu çok mutlu edebilir. Aklınıza gelecek soru hangi filmleri sevdiğini nasıl bilebilirim? Cevabı ise bilemezsiniz bunun yerine imdb.com'da 8 ve üzeri puan almış filmlerden birini seçerek arkadaşınızı memnun edebilirsiniz. Film seçerken çok tanınan filmlerin yerine daha az bilinen filmleri tercih ederek arkadaşınızı şaşırtabilirsiniz. Filim bittiğinde yorgunlukta girmiş olacaktır.

Yumuşak battaniye veya güzel bir havlu takımı: Bir evde hiç bir zaman çok havlu olmaz hep azdır ve ihtiyactır. Bilmeniz gereken tek şey renkler, olabildiğince tek renk almaya çalışmanız havlunun evin dizaynına rahatça karışabilmesini sağlar. Bunun dışında taşınan arkadaşınızı kendinize daha yakın hissediyorsanız yeni taşınan bir çok evde doğalgazı geç açıldığı için ısınma olanakları bulunmamaktadır. Bu yüzden sarıldıklarında ısıtan güzel bir battaniye bence onların kalbini ısıtan bir hediye olur.

Alet çantası: Her evin en büyük ihtiyacı güzel bir alet çantası ve içini ağzına kadar doldurmanızada gerek yok temel ihtiyaçları koysanız yeter bu çekiç, tornavidalar, kontrol kalemi, pense ve metre bu evdeki bir çok ihtiyacın giderilmesinde yardımcı olacaktır.

El yapımı gereçler: Yeni evine taşınmış ve henüz kutularını dahi açmamış bir arkadaşınız için basit bir kaç parça gereçin bile ne kadar değerli olduğuna inanamazsınız örneğin duvar saati, paspas, mutfak önlüğü, kesme tahtası veya bıçak seti gibi bu hediyelerden bazılarını sizde kendiniz yapabilirsiniz. Kendi el emeğinizle yaptığınız hediyeler daha çok değer görecektir.

İlk yardım çantası: Bir çok insan ilk yardım çantasını yaşanan deprem veya kazalar gibi bir durumla karşılaştıkları zaman hatırlıyorlar. Ayrıca yeni eve taşınan insanların kafaları o kadar dolu oluyor ki bu tür bir ilk yardım çantasını düşünmeyi akıllarına dahi getirmezler. Bu yüzden kendinize de arkadaşınıza da bir ilk yardım çantası alın. İlk yardımçantasında sadece sağlık ürünleri olmak zorunda değil elle şarj edilebilen bir el feneri, radyo veya elle şarj olan telefon şarj ünitesi herkesin evinde isteyeceği eşyalardandır.

Hamak: Her ev güzel bi hamağı hak eder bağlacak yerlere ihtiyacı olmayan kendi sütunlarına bağlı portatif hamaklar arkadaşımızın aklını almak için yeterlidir bence.

Asılabilir Raflar: Yemek yapmayı seven insanlar mutfakta kullanılacak asılabilen basit küçük raflar arkadaşınızı çok mutlu edicektir. Bunu yapmaya karar verdikten sonra dikkat etmeniz gereken en önemli şey aldığınız rafın kaliteli olması, çünkü rafların hemen yıpranıp düşmesini kimse istemez.

Benzersiz mutfak eşyaları: Mutfaktaki verimi arttıran küçük tatlı eşyalar vardır. Size ilk görüşte vay! Dedirten mutfak eşyalar arkadaşlarınıza çok güzel bir hediye olabilir. Peki bunlar ne olabilir? Çay makinesi(su ısıtıcı), mısır patlatma makinesi, yumurta pişirme makinesi, meyve suyu sıkacağı, baharatlıklar, ilginç tasarım saklama kapları gibi eşyalar olabilir.

Elimizden geldiğince hediye seçimide yardımcı olmaya çalıştık. Seçilen hediyeleri beğendiyseniz tüm Enakliyat ekibi mutlu olmuştur. Özellikle makaleyi yazan Muhammed Yusuf Yılmaz :)

Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas