Evden Eve Nakliyat Önerileri: Paketlenmeyecek Eşyalar Top 10



Evden Eve Nakliyat Önerileri: Paketlenmeyecek Eşyalar Top 10
Hem kendi güvenliğiniz hem de nakliye sürecinin sorunsuz bitmesi için paketlenmeyecek eşyalar bir kez de biz hatırlatalım edik. Bunun için madde madde açıklamaya karar verdik. Bu önerileri dikkate alarak taşınmanızın sorunsuz geçmesini sağlayabilirsiniz.
Paketlenmeyecek eşyalar
1.       Kullandığınız ilaçları sağlığınız için yanınızda bulunsun.
2.       Sürekli kullandığınız kişisel bakım ürünlerini yanınıza alın. Lens vs. gibi eşyalarınızı yanınıza almanız daha doğru olacaktır.
3.       Takı ve değerli eşyalarınızı yanınıza alın. Değerli eşyaların kaybolması halinde sigorta da karşılamayacaktır.
4.       Cüzdan, çek defteri, kimlik ve pasaportlarınızı yanınıza alın. Bunlarda değerli eşyalar gibi sigorta kapsamında değildir.
5.       Tapu gibi değerli belgelerin kaybolması veya çalınması halinde yeniden çıkartmak zor olduğundan bu önemli belgeleri yanınıza alın.
6.       Yanıcı ve tehlikeli maddeleri güvenliğiniz için paketlemeyin. Çok zorunlu olmadıkça bunları yeni evinize taşındıktan sonra yeniden temin edin. Örnek olarak mutfak tüplerini taşınmadan önce tedarikçi firmaya vermenin ve yeni evinizde yeniden tüp siparişi verin.
7.       Dizüstü bilgisayar, ipad ve taşınabilir modemlerinizi yanınıza alın. İnternete nerede ihtiyacınızın olacağı belli olmaz.
8.       Buzdolabında saklanması gereken yiyeceklerinizi paketlemeyin. Böyle yiyeceklerin taşınma sırasında bozulması halinde taşınmayı mahvedebilirler.
9.       Garaj kapısını açan uzaktan kumandayı yanınıza alın.
10.   En önemlisi de anahtarlarınızı yanınızdan hiçbir zaman ayırmayın.

Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas