İzmir Evden Eve Nakliyat için Öneriler

İzmir evden eve nakliyat
İzmir ekonomisi ve nüfusu itibariyle Türkiye'nin 3. en büyük şehri ve evden eve nakliyat içinde en büyük 3. pazardır. Birçok İzmir evden eve nakliyat firmasını ofisinde ziyaret etmiş biri olarak ilk düşüncelerim çok olumlu idi. İzmir evden eve nakliyat firmaları İstanbul ve Ankara firmalarından çok önce dernekleşmiş ve hizmet veren çoğu firmanın bir ofisi bulunmaktadır. Ayrıca kapasite olarak en büyük evden eve nakliyat firmalarının İzmir de olduğunu görünce biraz da şaşırmıştım. Tabi bu firmaları taşınana birinin arama motorları ile bulması biraz zor oluyor. Çünkü çoğu arama motorlarının ilk sayfalarında pek gözükmüyor. Daha iyi bir araştırma ve Enakliyat İzmir evden eve nakliyat firmalarının müşteri yorumları ile doğru bir seçim yapabilirsiniz.

İzmir içi evden eve nakliyat için şu önerilerimizi dikkate almanızı öneriyoruz.

İzmir'de bir çok firmada asansör mevcut asansörü olmayan firmalar da asansör kiralayabiliyor. Eğer eviniz asansör kurulmasına müsait ise asansör kurularak eşyaların taşınmasını tavsiye ediyoruz. Asansör kurulumu için bütçenize yansıyacak miktar en fazla ₺ 250 olmaktadır. Tabi kat sayısı 15 ten az ise daha yüksek katlar için maliyet artabilir.

Taşınmaya karar verdiğiniz firmayı ofisinde ziyaret ederek firma ile siz bir eşya listesi hazırlayarak paylaşın. Firma ile karşılıklı anlaştığınız şartları yazılı hale getirin ve imzalayın.

Firmanızı seçerken firmadan farklı bir platformda (Enakliyat gibi) müşteri yorumları olup olmadığını sorabilirsiniz. Farklı platformdaki müşteri yorumları firma hizmeti hakkında size en doğru fikiri verecektir.

Firma ile fiyat pazarlığı yerine alacağınız hizmetin pazarlığını yapmanızı öneriyoruz. İyi fiyatlara çok kaliteli bir hizmet alabilirsiniz. Çok düşük fiyatlar hizmet kalitesini çok kötüye ve mutsuz bir taşınmaya götürecektir.

Anlaştığınız firma ile eşya listesi paylaşmadıysanız eşyalarınızın bina giriş ve sokağın resimlerini çekip firma ile paylaşın. Böylece firma size nasıl bir araç göndereceğini belirleyebilir. Sizde firmadan taşınma günü hangi aracı getirecekse onun resmini isteyin. Bu kolay adımlar sizi taşınma günü sürprizlerinden koruyacaktır.



Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas