Taşınırken Elektronik Eşyalar Nasıl Paketlenir?

elektronik eşyaların paketlenmesi
Büyük ihtimal televizyonunuzun arkasında bir birine girmiş karışmış birsürü kablodan başka bişey yoktur. Ama bizim gibi teknoloji düşkünleri için elektronik eşyalar çok önemli bir o kadar da hassas çünkü çok pahalı eşyalardır. Ayrıca kablo veya bir parçalarının kaybolmasını hiç istemeyeceğimiz bir şey ben M. Yusuf Yılmaz ve Enakliyat ekibi olarak elektronik eşyalarınızın taşımasını çok ciddiye alıyoruz. :)

Elektronik eşyalar hayatımızın verimini arttıran en önemli faktör (bazen) genellikle eğlenceli ve güzel hayatımızda bulunduğundan çok memnun olduğumuz bu cihazlarımızı taşımak için üç adımı izleyerek taşınmaya hazırlayabiliriz.


1- Kablolarınızı Doğru Toplayın

Önce güzel bi şekilde cihazınızı kapattıktan sonra kabloları sökebilirsiniz bir kablo çıkmıyosa çıkmıyodur onu katlayıp lastikle bağlamak çekiştirmekten daha mantıklı bi çözüm olucaktır. Olabildiğince organize olun kablolarınız çok değerli herhangi bir zararda veya kayıpta onları tek başlarına bir daha bulmanız çok zor olucak şimdi organize olun ve yeni evinizde kafanızda gönlünüzde rahat olsun.



2- Yap-Bozdan Önce Bol Bol Resim Çekin

Karmaşık cihazlarınızın kullanım kılavuzlarının nerde olduklarını büyük ihtimal sadece Allah  bilir bu yüzden değerli eşyalarınızı sökmeden önce güzel güzel resimler çekin her parçayı çıkardığınızda adım adım çektiğiniz resimlerden yeni evinizde tersini uygulayarak eşyalarınızı hiç zorlanmadan birleştirebilirsiniz. :)

3- Hayatınız Onlara Bağlıymışcasına Davranın

Elinizdeki en iyi seçenek eşyalarınızı sizin paketlemeniz olur. Çünkü kimse sizin eşyanıza sizin kadar değer vermez gazeteye sararlar bu da eşyalarınızı çizer bunun yerine geniş bi kutunun altına üstüne tampon koysanız gazelere sarmadan daha sağlıklı bir taşıma olur. Enakliyat'tan özel elektronik eşya kutuları alabilirsiniz. Bu kutuların üstüne kırılgandır ve elektronik eşya diye işaretleri yapıştırmayı sakın unutmayın, yanlarına büyük harflerle dikkat yazıp kırılgan işaretini yuvarlak içine alın. Ancak bu şekilde eşyayı taşıyan işçinin dikkatini çekebilirsiniz inşallah güzel bir taşınma olur. Sorularınızı hiç çekinmeden Enakliyat ve ekibine iletebilirsiniz sizin için çalışıyoruz.


Muhammed Yusuf Yılmaz
myusufy@enakliyat.com.tr


Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas