İzmir İstanbul Evden Eve Nakliyat İçin Öneriler

İzmir İstanbul Evden Eve Nakliyat

İzmir İstanbul güzergahında her gün birçok evden eve nakliyat işi gerçekleştiriliyor. Sizde bu güzergahta bir taşınmayı planlıyorsanız bu önerilerimiz senin için.

İzmir ve İstanbul şehirlerini bir birine benzetiyorum ben, her iki şehirde de bulundum. Bu nedenle aşağıdaki öneriler her iki şehir için geçerlidir.

Daha fazla öneri için: İzmir Evden Eve Nakliyat sayfamızı ziyaret edin.

İzmir İstanbul Evden Eve Nakliyat İçin Öneriler

1- Taşınacağınız Adresi Tanımaya Çalışın


Evet, İstanbul'un her ilçesi farklı şartları ile karşınıza çıkacaktır. Ben bazı örnekleri burada açıklamaya çalışacak diğerlerini size bırakıyorum.

Kadıköy ilçesine taşındığınız düşünelim, o zaman Kadıköy içinde bulunduğunuz sokak veya mahalleye nakliyat kamyonu giriş çıkışı için belediye izni gerekiyor mu bunu öğrenin.

Beykoz ilçesi biraz dağılık sayılır, evinizin bulunduğu sokak ne kadar eğimli, evinizin girişine kadar nakliyat kamyonu çıkabilir mi? Bu detaylara önem verin ve araştırın.

Şişli, Beyoğlu ve Fatih ilçelerinin sokakları hem çok dar hemde bir kenarı tamamen park etmiş arabalarla doludur. Evinizin bulunduğu sokağa nakliyat kamyonu büyük bir ihtimalle giremeyebilir. Bu konu hakkında nakliyat firması ile istişare yapıp olası bir durumda ne yapılacağını birbirinize yazın.

Çatalca ve Şile gibi ilçelerin şehir merkezine çok uzak olduğunu ve bu ilçeler için nakliyecinin ilave ücretler talep edebileceğini unutmayın. Evden eve nakliyat firması ile taşınacağınız ilçe ve mahalleyi yazılı olarak paylaşıp kayıt altına alın.

Taşınma günü nakliyecinin bana eşya Şile'ye taşınacak demediniz derse yazılı olarak paylaştığınız bu detayları gösterip işin içinden çıkabilirsiniz. Aksi bir durumda kendinizi kısır bir döngüde içinde bulacaksınız.

İstanbul evden eve nakliyat


2- Taşınacağınız Mahalleyi Google Haritalar İle Oturduğunuz Yerden Gezin


İstanbul'da evinizi kiraladınız her işlemi gerçekleştirdiniz ve artık taşınmak için hazırlıklara başlamışken yukarıda sıraladığımız önerileri okudunuz. Şimdi nasıl tekrar İstanbul'a dönüp yeni mahalleyi ve sokağın taşınma için uygun olup olmadığını nasıl öğreneceğim diye düşünüyorsanız bu tavsiyemiz bu durumu kökten çözüyor. Nasıl mı?

Evet, google haritalar ile ister İstanbul isterseniz İzmir'deki bir mahalleyi veya sokağı oturduğunuz yerden gezip resimlerini çekip nakliyat firmanız ile paylaşabilirsiniz.

google haritalar

Google Maps web sitesine gittikten sonra (google haritalar ve google da aratın) sağ altta küçük bir adam simgesi var. O adamın kolundan tutun ve görmek istediğiniz sokağın üzerine bırakın. Adamın kolundan tutup sokakların üstüne götürdüğünüzde bazı sokaklar mavi renge dönecek bu google o sokakların hepsini gezmiş demek işte bu kadar.

Google haritalar sokak görünümü


Google maps ile ilk adresi ziyaret etmek için adresi google haritalarda sol üstte bulunan arama çubuğuna yazıyoruz ve evin bulunduğu sokakta gezmeye başlıyoruz. Adresi bulduk ve incelemeye başlıyoruz. Kamyon nereye park edebilir nasıl sakak yeterince geniş mi? İşte sonuçlar.

eşyanın taşınacağı adres

Eşyanın taşınacağı Pendik Dumankaya Yenişehir evleri giriş kapısı görülüyor. Evden eve nakliyat araçlarının büyük çoğunluğunun bu kapıdan geçemeyeceği görülüyor. Siz bu durumu fark etmeseniz bile bu fotoğrafı gören nakliyeci sitenin bu kapısından kamyonun geçmeyeceğini bilir.

Bu konuyu site güvenliği ile görüştüğünüz site güvenliği varsa başka giriş veya diğer İstanbul evden eve nakliyat işlerinin nasıl gerçekleştiği konusunda sizi bilgilendirecektir.

Taşınacağınız site veya sokağı google haritalar ile gezip resimlerini çekerek nakliyat firmanız ile paylaşın ve böylece taşınma günü size ekstra maliyet oluşturacak sürprizler ile karşılaşmadan rahat taşının.

   

Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas