Ankara Evden Eve Nakliyat

Ankara evden eve nakliyat

Ankara’nın ülkemizin başkenti olması ve bulunduğu konum gereği Türkiye’nin ana kara yollarının büyük çoğunluğu Ankara’dan geçmektedir. Bu nedenle Ankara evden eve nakliyat piyasası rekabetinin en yoğun yaşandığı yerlerin başında gelir. Tüm evden eve nakliyat firmalarının en sık kullandığı güzergâh olması dolayısı ile birçok firma Ankara evden eve nakliyat pazarından pay almaya çalışmaktadır.

Söz konusu olan yer devletimizin başkenti olunca orada yaşayanlarda devlete daha yakın insanlar oluyorlar. Enakliyat bütün dünyada devletlerin ve büyük şirketlerin mal ve hizmet satın alırken kullandığı ihale sistemini evden eve nakliyata uyarladı. Sizce bu sistem efektif olmazsa devletler ve büyük şirketler kullanır mı? Firmaları birbirinden bağımsız olarak yarıştırarak mal ve hizmet tedarik sistemi olarak tanımlayabileceğimiz bu yöntem bilinen en iyi yöntem olmalı ki bu kadar yaygın kullanılıyor.

Bir sektörde rekabetin çok yoğun olması tüketici açısından olumlu görülebilir. Ancak evden eve nakliyat sektöründe tüketiciyi koruyucu nitelikte yeterli yasal düzenlemenin olmaması tüketicinin firmalar tarafından zaman zaman mağdur edilmesini beraberinde getirebilmektedir. Tüketicinin en büyük sorunu iyi ve dürüst firmalarla onlara benzemeye çalışan tüketiciyi eksik bilgilendirerek iş kapmayı hedefleyen taklit firmaları birbirinden ayırmaktır. Nakliyat aracı bulunmayan tüketiciden işi bağladıktan sonra kamyon ve işçi bulmayı düşünen kişi ve kuruluşlar hakkında uyanık olmamız daha sonra üzülmemek için çok gereklidir.

Birçok Ankara evden eve nakliyat firması da bu rekabet ortamında bir miktar yükselmek için kendini kurumsal firma olarak tanıtmaktadır. Bu nedenle özellikle internet sitesinde limited şirket ve anonim şirket olduğunu iddia eden firmaların isimlerini Türkiye Ticaret Sicil Gazetesinin internet sitesinde “unvan sorgulama” kısmına yazıp baktığımızda genellikle bu bilgilerin gerçeği yansıtmadığı neticesi ile karşılaşmaktayız. Eğer firma unvanı Ticaret sicilde kayıtlı değil ise bu firmalardan uzak duralım çünkü bu konuda yalan söyleyen firmaların bize vereceği sözleri tutması da pek olası değildir.


nakliyat kamyonu



Enakliyat, firmaları üyeliğe kabul ederken yukarıda dikkat çektiğimiz konularda gerekli araştırmaları yapmaktadır. Araştırmalarımızda gerçeğe aykırı bilgi verenler ve yeterli araç parkı olmayan firmalar üyeliğe kabul edilmemektedir. Enakliyat’a üyelik için başvuran firmaların yarısından fazlasının üyeliği ret edilmektedir. Türkiye’de bu şekilde dikkatli üye kabul eden başka bir evden eve nakliyat portalinin varlığından Enakliyat Ekibi olarak bizim haberimiz yoktur.

Enakliyat’ın diğer rakiplerinden farklılaşan en çarpıcı özelliği; şehirlerarası taşınmalarda optimizasyon algoritması ile nakliye işleri gidiş-dönüş olarak birleştirilerek size yol masraflarında tasarruf yapmanızı kolaylaştırmaktadır. Özellikle Ankara ile diğer büyük illerimiz olan İstanbul, İzmir, Bursa, Antalya, Adana vb. arasında son derece yoğun bir evden eve nakliyat trafiği devam etmektedir. Ankara ile büyük iller arasında maliyet paylaşımı yapmak görece daha kolay olmaktadır. Yapmanız gereken tek şey Fiyat Teklifi Al formunu doldurup firmaların fiyat tekliflerinden birini seçip Enakliyat güvencesi ile taşınmaktır.

Fiyat teklifi al


Enakliyat, Ankara’da evden eve nakliyat için size firma seçiminde, taşınmanızın beklentilerinizi aşan bir kalite ile gerçekleştirilmesinde her zaman yanınızdadır. Geliştirdiğimiz reyting sistemi ve müşteri yorumları sayesinde nakliyat firmalarının size karşı keyfi davranışlar sergilemesini büyük ölçüde caydırdığımızı düşünüyoruz. Şu ana kadarki uygulamalarımızdan edindiğimiz tecrübe firmaların düşük reyting ve olumsuz yorum almamak bilakis olumlu reyting ve yorum almak için çok büyük özen gösterdiğini ortaya koymaktadır.

Ankara evden eve nakliyat için daha fazla bilgiyi Enakliyat Ankara sayfamızda bulabilirsiniz. Cevabını bulamadığınız sorular izin bize yazabilir veya yorum bırakabilirsiniz.

Bu Yazıda İlginizi Çekebilir: Ankara Asansörlü Nakliyat Hizmeti

Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas