Biraz Mola: Taşınma Konulu 7 Eğlenceli Film

 Taşınma Konulu 7 Eğlenceli Film

Özellikle eşyalarını kendi toplamayı ve paketlemeyi tercih edenler için; taşınmadan önceki haftanın yorgunluğunu azaltacak, eğilip kalkmaktan yorulan kaslarınızı gülmekten ağlatacak filmler izlemek iyi bir seçenek olabilir. İster sadece muhit değiştiriyor olun, ister ülke, taşınma sürecinde yaşanan ortak duyguları size hatırlatacak ve her şeyden önemlisi gülümsetecek filmler, yatağa uzandığınızda tüm yorgunluğunuzu alıp götürebilir.

Dilerseniz patlamış mısırınızı, dilerseniz çayınızı hazırlayın, battaniyeyi üzerinize çekip uzanabilirsiniz de. Ama ne yapın edin, taşınırken moral depolamanızı sağlayacak bu 7 eğlenceli filmden birini mutlaka izleyin. Kolay gelsin, çabucak bitsin!

BeetleJuice

BeetleJuice

Türkiye'de Beterböcek adıyla gösterime giren 1988 yapımı fantastik komedi filmi Beetlejuice, Tim Burton sinemasının karakteristik özelliklerini barındıran hiper realistik ve bir o kadar eğlenceli bir klasik. Trafik kazası geçirip hayatını kaybeden genç bir çiftin 'öteki taraf'a kabul edilinceye dek kendi evlerinde hayalet olarak yaşamak zorunda olmaları üzerine kurulu film, yeni sahiplerinin eve taşınmasından sonra sürükleyici ve komik bir hal alıyor. Bu davetsiz misafirleri evden kaçırmak için Beetlejuice adlı bir hortlaktan yardım istemek zorunda kalan genç çiftin yaşadıkları, taşınma telaşı sırasında sizi çok eğlendirecek.

Komşum Totoro

Komşum Totoro

Anime meraklılarının aşina olacağı Stüdyo Ghibli'nin 1988 yılında vizyona giren Hayao Miyazaki imzalı anime filmi Komşum Totoro, iki kız kardeş olan Mei ve Satsuki'nin üniversite profesörü babalarıyla, hastanede tedavi gören annelerine daha yakın olmak için bir köye taşınımalarıyla değişen hayatlarını fantastik bir dille anlatıyor. İki küçük kızın orman ruhlarıyla kurdukları doğa üstü ilişkinin sevimli kahramanı Totoro, Studio Ghibli'nin maskotu olarak da biliniyor. Yüreğinizi ısıtacak bu muhteşem hikaye, anime klasikleri arasında yer alıyor.

Karate Kid

Karate Kid

Bir çoğumuzun çocukluğuna damgasını vuran Karate Kid serisinin 1984 yapımı ilk filmi, babasının ölümünden sonra annesi ile New Jersey'e taşınan Daniel 'in hayatının muhteşem değişimini anlatıyor. Kareteci bir genç ile başı belaya giren genç adamın Bay Miagi ile tanışmasından sonra başına gelenler, 2010 yılında tekrar yapımla vizyona girmişti. Miyagi Usta'nın Daniel'e antrenman yaptırdığı 'Cilala - Parlat' sahnesini izlerken gülümsemeden edemeyeceksiniz.

Sevimli Hayalet Casper

Sevimli Hayalet Casper

Hemen hemen herkesin en sevdiği hayalet kahraman Casper'ın çizgi roman ve çizgi filmlerinden sinemaya uyarlanan 1995 yapımı filmi Sevimli Hayalet Casper, paranormal olaylarda uzman bir adam ve küçük kızının taşındıkları evde 3 afacan ve bir dost hayaletin yaşadıklarını keşfetmesiyle başlarından geçen serüvenleri anlatıyor. Casper, iyilik dolu kalbiyle çocukluğunuzun en tatlı anlarını hatırlatabilir.

Minik Kahramanlar

Minik Kahramanlar

Ailesiyle birlikte yaşadığı evde esrarengiz bir şekilde kaybolan eşyaların izini süren Pete'in karşılaştığı yer döşemelerinin altında yaşayan ''minik insanlar"la olan maceraları keyfinizi yerine getirecek bir seçenek. Paragöz emlakçı tarafından yıkılıp yerine lüks daireler yapılmak istenen evleri için birlikte savaşan Borrower'ların mücadelesi, ayrıca görsel bir şölen niteliği taşıyor.

Ye, Dua et, Sev

Ye, Dua et, Sev

Elizabeth Gilbert tarafından yazılan aynı isimli kitabından sinemaya uyarlanan film, Julia Roberts ve Javier Bardem hayranlarını sevindiren görsel bir şölen olarak 2010'da vizyona girmişti. Bir gecede boşanma kararı alan bir New York'lu kadın olan Elizabeth'in, daha önce bir iş seyahatinde Bali'de tanıştığı Ketut'un kehaneti üzerine uzun bir yolculuğa çıkmasıyla birlikte yaşadığı deneyimi anlatan film Roma, Hindistan ve Bali'de geçen üç bölümden oluşuyor. Ye Dua et Sev'i izlerken mutluluk gözyaşları dökmek mümkün.

Toscana Güneşi Altında

Toscana Güneşi Altında

35 yaşında San Francisco’lu yeni boşanmış bir avukat olan Frances Mayes'ın iş stresiyle dolu hayatından uzaklaşmak üzere Toscana’da satın aldığı villayı restore ederken yaşadığı romantik hikaye, özellikle İtalya’da geçen sahnelerin sıcak atmosferiyle dikkat çekiyor.

Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas