Bulaşık Makinesi Nasıl Taşınır?

Bulaşık makinesi nasıl taşınır

Beyaz eşyaların hepsi taşınırken gerçekten dikkatli olmamamız ve üreticilerin önerilerini göz önünde bulundurarak taşınmayı gerçekleştirmemiz gerekir. Çünkü bu eşyalar ucuz değil ve artık olmazsa olmaz eşyalar arasında, biri bozuldu mu evdeki işler aksamaya başlar. Çok geçmeden ev ahalisi yenisinin alınması yönünde baskı uygulamaya başlar ve başarılıda olurlar.

Bulaşık Makinesi Nasıl Taşınır?

Ürünün nasıl taşınacağı hakkında bilgi edinmek için kullanım kılavuzunu incelediğimde karşıma kocaman bir kırmızı çerçeve içinde ünlem olan aşağıdaki uyarı çıktı.

Bulaşık Makinesi Taşırken Buna Dikkat Edin


Ürünü taşımak zorunda kalırsanız dik konumda ve arka tarafında tutarak taşıyın. Ürünün ön tarafına doğru yatırılması içindeki elektronik parçaların ıslanarak zarar görmesine neden olabilir.

                                                                                     
Bunun dışında şu 3 adıma da dikkat edin.
  1. Su gideri ve su şebekesi bağlantılarını sökün
  2. Makinenin içinde kalan suyu tamamen tahliye edin
  3. Doğru bir paketleme malzemesi kullanın
Burada dikkat edilmesi gereken detayı şöyle açıklayabiliriz. Bulaşık makinesinin su hortum bağlantılarını söktükten sonra bu hortumda kalan suyu boşaltmak için hortumun bulaşık makinesine bağlandığı seviyenin aşağısında tutun ve içindeki suyun çıkmasını sağlayın. Hepsi bu...

Doğru taşıma talimatlarına uymak kadar da doğru paketleme malzemeleri ile makinenin taşınma sürecinde hasarlardan korunması için çok önemlidir. Paketlemeyi eğer siz yapıyorsanız balonlu naylon ile dört beş kere sarmanız ve köşelere ekstra balonlu naylon koyarak bantlamanız yeterli olacaktır.

Paketlemeyi nakliyat firmanız yapıyorsa iki kere paketlemeleri konusunda istekte bulunun. Nakliyat firmalarının kullandığı endüstriyel balonlu naylon ile iki kere paketlenmesi yeterli olacaktır.

Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas