Hangi Burç Nasıl Taşınır?

burçlar nasıl taşınır
Taşınma sürecinin kişiden kişiye değişiklik gösterdiğini biliyoruz? Peki ya burçlar? Farklı burcun insanları da taşınmaya farklı tepkiler göstermektedir. Burçların taşınma süreçlerini sizin için derledik...











Koç Burcunu Birileri Durdursun!

Koç burcu insanının en belirgin özelliği sabırsızlıktır. Taşınma sözcüğünü duyduğu anda toparlanmaya başlar. Çünkü aceleci yapısı; elini, kolunu ele geçirecektir. E tabi, bunun sonucu olarak da karmakarışık bir kolileme sistemine, kırık dökük onlarca parçaya hazırlıklı olmalısınız. Tavsiyemiz işi uzmanlara bırakmanız yönünde.

koç burcunu birileri durdursun












Boğa Burcunu Harekete Geçirin!


Boğa burcu kişisi rahatına düşkün ve sakindir. Telaşa, aceleye gelemez. Onu aceleye getirirseniz eli ayağına dolaşır, hatta sinirden ağlar. Sakin boğa burçları, bütün işi son ana bırakacağı için tavsiyemiz; hiç kendilerini yormamaları. Bunu yapan birileri var!

Boğa burcunu harekete geçirin










İkizler Burcu İyisini İster!


İkizler insanının eşyası kıymetlidir. Zaten oldukça sosyal olan ikizler insanı, arkadaşlarından tavsiye alacak, ev taşımak için en uygun yolu bulacaktır.

ikizler burcu iyisini ister







Yengeç Burcu İçin Zor Bir Süreç!


Yengeç burcu yuvasına oldukça bağlıdır. Onun için taşınmak zor bir duygusal süreçtir. Ancak yeni yerini de yuva gibi benimsediği için, en muntazam düzeni kuracak ve oldukça düzenli bir taşınma süreci geçirecektir. Her eve lazım.

yengeç burcu için zor bir süreç






Aslan Burcu Elini Bulaştırmaz!


Aslan burçları, gösterişi sever. En iyi taşınma firmasını belirleyip; ne kadar muhteşem bir hayata sahip olduğunu herkese ispatlar. Kısacası, aslan da uzman ellere başvurmaya çekinmeyecek burçlardandır.

Aslan burcu elini bulaştırmaz







Başak Burcu İyice Araştırır!


Başak burcu insanı; hesap, kitabını yapar ve en mantıklı çözümü seçer. Bu nedenle maddi ve manevi tüm seçeneklerin getiri ve götürüsünü iyice hesaplar. Hangi yöntem, hangi firma, hangi sistem ona uygunsa onu seçer ve işi bitirir.

Başak burcu iyice araştırır







Terazi Burcu Lüksü Sever!


Terazi burçları, estetik ve güzellik kavramlarının yer yüzündeki temsilcileridir. Angarya işlerden hoşlanmazlar. Taşınma işleminin tüm aşamalarını uzmanlara bırakır ve keyiflerine bakarlar.

Terazi burcu lüksü sever






Akrep Burcu İçin Duygusal Anlar!


Akrep insanı sahip olduğu her şeye fazlasıyla bağlıdır. Taşınma sürecinde de bunu atlatabilmek ve kendini ikna edebilmek için tüm aşamalarla titizlikle ilgilenir. Her şeyi düzenler. Çoğu zaman kimseye bir iş bırakmaz.

Akrep burcu için duygusal anlar





Yay burcu için her şey bir eğlence!


Yay burcu bu dünyaya eğlenmeye gelmiş sanki. Taşınma sürecini de bir oyun haline getirecek ve hiçbir şeyin keyfini kaçırmasına izin vermeyecektir.

Yay burcu için her şey bir eğlence








Oğlak insanı düzeni sever!


Oğlak burcu oldukça mantıklıdır. Bu sürece de öyle yaklaşacak ve her şeyi olabilecek en muntazam şekilde halledecektir. Taşınma sürecinde hiç problem yaşamayan nadir burçlardandır kendileri.

Oğlak insanı düzeni sever






Kova Burcu Çok Bilir!


Kova burcu bilimin burcudur. Taşınma sürecinden önce her şeyi araştırır. Olası sorunları ve daha önceki tecrübeleri inceler. İşi uzmanına devretmeyi tercih eder.

Kova burcu çok bilir







Balık Burcu İçin Bu Bir Veda Sahnesi!


Balık burcu da duygularını üst seviyelerde yaşar. Elbette duygulanır ama sakinliği sayesinde bu süreci oldukça düzenli bir şekilde tamamlar. Ancak veda etmesi için ona biraz zaman vermeniz gerekebilir.

Balık Burcu İçin Bu Bir Veda Sahnesi



Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas