Taşınmadan Önce Yapılacaklar Listesi

Taşınmadan önce yapılacaklar listesi
Şu ana kadar iyi bir nakliyatçı bulmak sabır ve çok hemde çok fazla telefon görüşmesi gerektiriyordu. Etrafa sorup soruşturmanız ve bir çok evden eve nakliyat firmasından teklif almanız gerekiyordu. Artık tüm bunları Enakliyat ile bir dakika ayırarak yapabiliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey bir dakika ayırıp Fiyat Tekifi Al formunu doldurmak. Taşıma ihalenizi başlattıktan sonra gidip mutfaktan bir çay alın ve gelen teklifleri firma yorumlarını inceleyin. Sadece görüşmek istediğiniz firmayı seçin.

Taşınmadan Önce Yapılacaklar Listesi

Evden eve nakliyat stresli ve zor bir iş olduğunu herkes bilir. Taşınma günü gelip rahat bir şekilde taşınabilmek için haftalar önceden planlamaya başlamanız çok önemlidir. Taşınma gününün stresini haftalara dağıtarak neredeyse yok derecesine indirebilirsiniz. İhtiyacınız olan en önemli iki şey eşya listesi ve yapılacaklar listesi, taşınma günü geldiğinde işinizi çok kolaylaştırdığını göreceksiniz. Eşya listesi için hazırladığımız taslağı kullanabilirsiniz. Yardımcı Araçlar


1. Önemli dosyaları aldığınızı tekrar kontrol edin: Önemli dosyalarınızı unutmanız açıkçası bir talihsizliğin ötesinde sonuçlar getirebilir. Kimliğinizi hırsızlara veya Önemli belgeler yanlış insanların eline geçerse sizin başınızı ağrıtabilir. Size tavsiyemiz tekrar tekrar kontrol edin eksik bir şey olmadığından emin olun.

2. Arkada bir şey bırakmayın: Bütün odaları kontrol edin dolapları açın ve açık bırakın banyo dahil size ait herhangi bir şeyin kalmadığından emin olun.

3. Evin demirbaşlarını yeni kiracının veya ev sahibinin bulabileceği yerlere bırakın: Siz evinizi taşıdıktan sonra büyük ihtimal bir başkası fazla süre geçmeden bu eve taşınacaktır evin anahtarlarını, uzaktan kumandaları ve güvenlik şifrelerini kolayca ulaşılabilecek gözü en çok çeken ortalık yerlere koymanızı tavsiye ederiz. Mesela mutfak tezgahının üstü rahat mekanlardan biri olarak kabul edilebilir.

4. Rahat elbiseler giyin: Uzun yola çıkacak olsanız da olmasanız da rahat giyinmek çok önemlidir sadece siz değil bütün ailenizin rahat giyinmesi sizin daha rahat ve mutlu bir taşıma gerçekleştirmenize yardımcı olacaktır.

5. Arabanı kontrol et: Taşınma günü kesinlikle inik lastik, patlak lastik veya benzin ışığının yanmasını istemeyeceksin. Yolda gerçekleşecek en küçük tümsek bile gözünüzde o gün büyücektir. gün doğumunda sabah ilk işiniz arabanızı kontrol etmek olsun.

6. Yola çıkmadan önce güzel bir yemek yiyin: Yola karnınız tok bir şekilde çıkmak çok önemlidir. Çocukların yeterince yediğine dikkat edin ki yolda hemen açıktık deyip sizi rahatsız edecek veya sizi planınızın gerisine düşürecek bir davranışta bulunmasınlar. Sabah taşımanız varsa güzel bir kahvaltı yaptığınızdan emin olun. Eğer öğlen taşınacaksanız öğlen yemeği için biraz erken sipariş verin ve nakliyat firması gelmeden yemek işini bitirmiş olun.

7. Otelde kalacaksanız: Uzun yolda Bir gece otelde kalacaksanız önceki gece oteli arayın ve rezervasyonunuzu teyit edin. Bu detay sizi olası büyük bir stresten koruyacaktır.

8. Hava durumunu kontrol edin: Kar, buz, kasırga veya yoğun yağmur olduğu açıkça bilinen bir günde taşınmak pek mantıklı olmasa gerek. Taşınma gününü belirlemeden 5 dakikanızı ayırın ve hava durumunu kontrol edin. Uzun yola çıkacaksanız geçeceğiniz illerin hava durumlarını ve taşınacağınız ilin hava durumunu kontrol edin. Eğer hava kötü olursa önceki günden öğrendiğiniz için bir alternatif düşünecek ve nakliyat firmanıza da bu konuda bilgi vererek daha rahat bir taşınma gerçekleştireceksiniz.


Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas