Taşınırken Koliler İçin Uyarı Etiketleri

Dikkat kırılabilir etiketi

Evden eve nakliyat sürecinin iyi geçmesi iyi bir planlama yapmanıza bağlıdır. Eşyalarınızı ne kadar iyi paketler ve farklı gruplar halinde paketlerseniz taşınma sonrası tüm kolileri açmadan hangi eşya hangi kutuda kutulara yapıştırdığınız etiketler ile kolayca öğrenebilirsiniz. Böylece sadece ihtiyacınız olan kolileri sırayla açar evde çok fazla bir karışıklık çıkarmadan tüm kolileri açmış olursunuz. Eğer bu kolilere içindekilere ve gideceği odaya ilişkin notlar almaz iseniz taşınmadan sonra ihtiyacınız olan eşyayı bulmak çok zorlaşacak ve evin çok fazla dağılması da ayrı bir baş ağrısı olacaktır.


Etiketler ayrıca kolileri taşıyan evden eve nakliyat firmaları içinde bu kolileri nasıl taşıyacakları veya kamyona yüklerken nasıl yükleyecekleri hakkında bilgi verir. Bu bilgiler eşyanın zarar görmesini engellemek için çok önemlidir.

Bu koli etiketlerinin ne kadar önemli olduğunun bilincinde olduğumuz için kolileme yaparken ihtiyaç duyacağınız "dikkat kırılabilir" başta olmak üzere oda kolileri içinde hazırladığımız etiketleri yazdırıp kolilere yapıştırabilirsiniz. Oda etiketlerini taşınırken yeni evdeki odaların kapılarına yapıştırarak ta nakliyat firmanıza hangi eşyanın hangi odaya gideceği konusunda yardımcı olabilirsiniz.

Taşınırken hazırladığınız kolilere hangi odaya gideceği, içinde neler olduğu, ve nasıl taşınacağını gösteren etiketler yapıştırın. Sizin için hazırladığımız etiketleri de kullanabilirsiniz.


Dikkat kırılabilir
Dikkat Kırılabilir Etiketi

Dikkatli Taşıyın Etiketi
Dikkatli Taşıyın Etiketi


Dikkat Elektronik Eşya
Dikkat Elektronik Eşya


Salon kolileri için etiket
Salon Kolileri İçin Etiket


Oturma Odası Kolileri İçin Etiket
Oturma Odası Kolileri İçin Etiket


Yatak Odası Kolileri İçin Etiket
Yatak Odası Kolileri İçin Etiket


Genç odası Odası Kolileri İçin Etiket
Genç Odası Kolileri İçin Etiket


Mutfak Kolileri İçin Etiket
Mutfak Kolileri İçin Etiket


Banyo Kolileri İçin Etiket
Banyo Kolileri İçin Etiket


Etiketleri yazdırıp kullanmak için pdf formatta indirmek için aşağıdaki like tıklamanız yeterli...
http://www.enakliyat.com.tr/download/koliler-icin-uyari-etiketleri.pdf 

Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas