Portatif Bez Dolap Taşınırken Nasıl Kullanılır?

portatif bez dolap
Portatif bez dolaplar az yer tutmaları ve ucuz olmaları ev eşyalarının düzenlenmesi veya belli bir süre saklanması için ideal ev eşyalarından biridir. Yaz aylarının gelmesi ile kışlık elbiseler toplanıp bir bez dolaba yerleştirilerek gardıropta baya büyük bir alan kazanılmış olacaktır. Böyle bir çok alan için kullanılabilen portatif bez dolaplar için çok farklı bir kullanma alanından bahsetmeyi planlıyorum. 

Evden eve taşınırken gardıroptaki kırışmasını istemediğiniz eşyalarınız için portatif bez dolap ideal çözüm olacaktır. Hem hafif hemde çok fazla yer kaplamayan portatif bez dolaba birçok elbiseyi askılıklara yerleştirdikten sonra fermuarını çekmeniz yeterlidir. Artık yeni evinizde ilk saniyede hazır bir gardırobunuz var, fermuarını açın işte bir çok elbiseniz hazır. Koli açmak veya gardırobun kurulması ve temizlenmesi için beklemenize gerek yok. 

Bez dolabınız yok ise taşınmadan önce bir tane edinin, göreceksiniz ki taşınma sürecinde çok işe yarayacaktır. Fiyat olarak çok uygunlar sizin için ideal olanlar 25 - 50 TL arasında bir çok sanal mağazadan kolayca sipariş verebilirsiniz. Taşınmadan sonrada bir çok işi için kullanabilirsiniz. 

Taşınma esnasında elbiselerin askıdan düşmesini engellemek için akı ve üst raf arasına bir battaniye sıkıştırarak elbiselerin düşmesini engellemiş olursunuz. Üst rafa da kazaklarınızı yerleştirebilirsiniz. alt kısma çok fazla şey doldurmayın dolabın dengesini bozar ve çok ağır olmasına neden olur. Çok ağır olması taşınmasını zorlaştırır. Abartmamaya özen gösterin... :)

Eğer çok titiz biri iseniz elbiseleri poşetleyebilirsiniz. Bunu özellikle eğer eşyanız depoda belli bir süre kalacaksa yapmaya özen gösterin. Eşyaların bir iki hatta bir ay depoda kalma ihtimali var ise elbiseleri poşetleyerek askıya asmanız çok daha iyi olacaktır. Aylar sonra açtığınız bez dolapta elbiseleriniz ilk günkü gibi ütülü ve temiz olacaktır. Tecrübeyle sabittir önerimi dikkate almanızı tavsiye ediyorum...






Fiyat Teklifi Al



    

Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas