2014 Gökdelen Yarışması eVolo Dergisi

eVolo Dergisi 2014 Gökdelen Yarışması
eVolo Dergisi 2014 Gökdelen Yarışması kazananlarını ve projelerini duyurdu. 2006 yılından beri her yıl yapılan yarışmalar ile teknoloji, malzeme, programlar, estetik ve mekansal organizasyonların kullanımı yoluyla dikey yaşam için olağanüstü fikirleri tanımak amacıyla düzenlenen yarışmanın bu yıl dokuzuncu yıldönümü.

Yarışmaya 43 ülkeden 525 proje katıldı. Tasarım ve mimarlık alanlarında lider bir jüri tarafından incelenen projeler arasından 3 kazanan ve 20 projeye onur ödülü verildi. Projelerin hepsi birbirinden ilginç----->




2014 Gökdelen Yarışması Birincisi
Birincilik ödülü Amerika Birleşik Devletleri Yong Ju Lee "Yöresel Yönlülük" adlı projesine verildi. Projede Yong Ju Lee geneleksel Kore mimarisini yorumluyor.

2014 Gökdelen Yarışması İkincisi
İkincilik ödülü yine ABD'den Mark Talbot ve Daniel Markiewicz'in "Araba ve Deniz Kabuğu" adlı projeye verildi.







2014 Gökdelen Yarışması Üçüncüsü
Üçüncülük Ödülü Kanada'dan Yuhao Liu ve Rui Wu'nun "Propagate Gökdelen" projesine verildi. Proje karbondiksidin bağ yapısından esinlenerek tasarlanmış.






Onur ödüllerinin bazıları kirli havayı filtreleyen bir gökdelen, Los Angeles'ta bir gökyüzü köyü, çölde 3D yazıcıdan çıkan gökdelen adlı projelere ve diğer projelere verildi.

İşte Tüm Ödül Alan Projeler 


























Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas