Arkadaşlarınızı Taşınmaya Yardım Etmeleri İçin İkna Edin


Biraz eğlence ve heyecan için can atan arkadaşlarınızı taşınma günü size yardım etmelerini bir kaç tüyo ile kolayca sağlayabilirsiniz. Biraz kafayı çalıştırarak çok farklı fikirler bulabilirsiniz. Her arkadaşınız için farklı taktikleri kullanın. Eğlenceyi sevenler için eğlence, yemek düşkünleri için farklı menü seçenekleri sunabilirsiniz.

Arkadaşlarınızı Taşınmaya Yardım Etmeleri İçin İkna Edin


Teklifinizi Erken Yapın
Taşınma tarihiniz netleştiği an arkadaşlarınız ile iletişime geçin ve nazikçe teklifinizi sunun. Taşınma tarihinize az zaman kaldığında müsait bir arkadaşınızı bulmanız zorlaşır. Bir ay ve 3-4 hafta önceden teklifinizi yapmanız durumunda bahaneler üretmek dahada zorlaşacaktır.

Eğlenceli Olacağını Garanti Edin
Taşınma günün müzik, yemek ve içecekler ile eğlenceli geçeceğini arkadaşlarınızı ikna edin. Böylece daha çok kişiyi yardım için ikna edebilirsiniz.

Tekliflere Farklı Seçenekler Ekleyin
Eğer yakın zamanda taşınacak bir arkadaşınız var ise sizde yardımda bulunacağınızı iletin. Vizyonda iyi bir filim varsa beraber gideceğinizi ve biletiniz olduğunu söyleyerek ikna edebilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey biraz kafayı çalıştırmak.

Bunlar ile uğraşamam diyor iseniz profesyonel destek almak için Fiyat Teklifi Al sayfasından formu doldurun. Böylece kısa sürede bir çok firmadan teklif alacaksınız. Firmanın müşteri yorumları, reytingi, tecrübesi ve fiyatını göz önünde bulundurarak seçim yapabilirsiniz.



Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas