Örnek Evden Eve Nakliyat Sözleşmesi


Örnek Evden Eve Nakliyat Sözleşmesi
İş bu sözleşme ………………………………………………………………………firması ve eşya sahibi ……………………………….. arasında, firmanın ev eşyalarını alınacak adresten bırakılacağı adrese belirtilen şartlar doğrultusunda gerçekleştirilmesi için karşılıklı imzalanması sonucu düzenlenmiştir.
Taraflar sözleşmenin tamamını okuduklarını, içeriğini bütünü ile anlaşıldığını ve tüm hükümlerini onayladıklarını kabul, beyan ve taahhüt ederler. 
Eşyanın Alınacağı Adres:
Taşıma Tarihi:
Taşıma Fiyatı:………………………TL  Yazı ile:………………………
Eşyanın Bırakılacağı Adres:
Teslim Tarihi:
 Maddeler:
1.       Tüm eşyaların paketlenmesi, demontaj ve eşyanın bırakılacağı adreste de montajı gerekli parçaların montajının yapılması firma tarafından yapılacaktır.
2.       Yükleme esnasında eşyaların hasar görmesi veya tamamen kullanılamaz hale gelmesi halinde eşyanın bedeli taşıma fiyatından düşürülür.
3.       Eşyaların bırakılacağı adrese eksik getirilmesi ve kaybolması halinde tüm yükümlülük nakliye firmasına aittir.
evden eve nakliyat sözleşmesi4.       Eşyaların anlaşılan tarihte teslim edilmemesi halinde taşıma bedeli üzerinden 10% gecikme indirimi uygulanacaktır.
5.       Taraflar taşıma tarihine 3 (üç) gün kalana kadar cayma hakkına sahiptir. 2 (iki) gün kala cayması halinde taşıma bedelinin 15%’ini, taşıma tarihine 24 saat veya daha az zaman kalması halinde taraflardan birinin cayması halinde taşıma bedelin 25%’ini ödemeyi taahhüt eder.  Taşınma günü taraflardan birinin cayması halinde taşıma bedelinin 30%’unu ödemeyi taahhüt eder.
6.       Nakliye firması iş bu sözleşmede yazılı herhangi bir şarta uymaması halinde taşıtıcı bu sözleşmeyi iptal etme hakkına sahiptir.
7.       Firma eşyaları kazalara karşı ………………TL değerinde nakliye sigortası ile sigortalayacaktır.
8.       Sözleşmede adı ve ünvanı yazılı nakliye firması bu taşımayı başka bir nakliye firmasına devredemez.
9.       Eşyaların kamyona taşınması ve kamyon karayolunda seyir halindeyken eşyalarda meydana gelecek hasarlardan firma sorumludur.
10.   Paketlemesini eşya sahibinin yaptığı kolilerde, eğer kolide taşıma sırasında yırtık, çökme ve ezilme meydana gelmemiş ise sorumluluk eşya sahibine aittir.
11.   Fiyatlara KDV dâhil değildir.
12.   İşbu Sözleşme ‘den doğan veya doğabilecek her türlü ihtilaf hallinde, İstanbul Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.
Ödenen Tutar:…………………..TL   Yazı ile:…………………………………………………………..                                                        Kalan Tutar:……………………….TL   Yazı ile:…………………………………………………………..

Firma Yetkilisi                                                                                          Eşya Sahibi
Adı Soyadı:                                                                                               Adı Soyadı:

İmza, Kaşe                                                                                                         İmza

Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas