Kadıköy İçi Bir Evden Eve Nakliyat Kaç Saat Sürer

Bir evden eve nakliyat kaç saat sürer
Kadıköy ilçesi içinde Göztepe'den Caddebostan'a taşınacak 2+1 evin taşınmasına eşlik ettik ve sizin için dakika dakika notlar aldık. Sık sık taşınmanın ne kadar süre alacağı ile ilgili sorulara cevap veriyoruz. Belki bu yazımızın bu tarz sorularınıza daha iyi cevap verebilir. Malum evden eve nakliyat ile ilgili yazan pek kimse olmadı için için sorularımıza yanıt bulmak biraz zor olabiliyor. Bu nedenle bize sorulan sorular veya talepler doğrultusunda bilgilendirici yazılar yazmaya özen gösteriyoruz ve sizlerden yeni öneriler bekliyoruz.


6:00

Sabah erkenden uyandık. Bize aktarıldığı kadarı ile ekip saat 6:45'te ofiste olacak ve taşınma ile ilgili bilgilendirilme yapılacakmış. Bu nedenle hızlı bir kahvaltı yaptıktan sonra nakliyat firmamızın ofisine doğru yola çıktık.

6:40

Ofise 5 dakika erken vardık, tüm ekiple tanıştıktan sonra, bize de kısa bir bilgilendirme yapıldı. Ekip şoför ile birlikte 5 kişi idi. Şoför aynı zamanda ekibin lideri konumunda. Saat 8:00 da Göztepe de taşınma işlemi başlayacak, taşınacak ev 3 katta ve Caddebostan'a 2. kata taşınacak paketleme malzemeleri araca taşınmış ve ekibe son olarak adres ile ilgili bilgi verildikten sonra yola çıktık. Böylece Kadıköy evden eve nakliyat süreci başlamış oldu.

7:50

Müşterinin adresine 10 dakika erken vardık ve ekipte yetkili kişi olan Muhammed Bey ev sahibi ile iletişime geçerek 10 dakika sonra gelecekleri hakkında bilgi vermesi ile bizde süremizin dolmasını bekledik.

8:00

Saat sekizi bir iki dakika geçmişti ki taşınacak evin kapısını çalıyorduk. Kapı açıldı ve ekipten Muhammed Bey kısa bir tanıtımdan sonra sürecin nasıl işleyeceği ile ilgili müşterisine bilgi veriyor ve müşterisinin taleplerini dinledikten sonra ekibe başla komutunu verecekti ki ev sahibi önce ufak bir kahvaltı sonra iş diye araya girdi ve ikinci hızlı kahvaltı da böylece yapıldı. Artık çalışmaya hazır herkes...

8:30

Ekip işe salondan başladı ikişer ikişer ekipler halinde önce koltuk takımları paketlendi, ardından tv ünitesi demonte edildi ve paketlendi. Sehpalar, masa ve sandalyeler paketlendi. Önceden toplanan halılar streç ile sarıldı. Henüz yarım saat olmamıştı ancak salon taşınmaya hazırdı. Bu kadar hızlı olabileceğini tahmin etmiyordum. Ekip arı gibi elini attığı her şeyi iki dakikada sarıyor taşınmaya hazır hale getirmek için iplerle bağlıyordu.

11:45 

Henüz saat 12 olmadan tüm eşyalar nakliyat kamyonuna taşınmıştı bile son olarak geride kalan herhangi bir eşya var mı diye kontrol edildikten ve yeni evin adresi için ev sahibinden tekrar bilgi aldıktan sonra kamyonun kapıları kapandı. Artık yeni adrese gitmeye hazırız.

12:30

Yeni eve varmamız pek sürmedi pazar öğlen için yollar boş gibi geldi bana, belki uzun zamandır bu güzergahta ilk kez bu kadar hızlı yol aldığımızdan olabilir. Döner ve ayranın keyfini çıkardıktan sonra eşya taşıma başladı. İlk önce tüm ekip eşya taşırken şoför ve bir yardımcısı içeride montaj yaparken diğer 3 çalışan eşya taşımaya ve eşyaları paketleme malzemesinden çıkarmak için çalışıyordu.

14:00

Bir taraftan eşyalar taşınıyor ve ev sahibinin dilediği odalarda istenilen yerlere yerleştiriliyor. Kolilerin açılması için ev sahibi de yardımcı oluyordu. Neredeyse tüm mutfak eşyalarını ev sahibi dolaplara yerleştirilmişti. Bir yanan da paketleme malzemelerinin artıkları bir koliye dolduruluyor ve temizlik devam ediyordu.

14:30

Arabada hangi eşyalar kaldı diye indiğimde kamyon tamamen boşaltıldığını gördüm. Arık evdeki eşyaların son montajları ve yerleri belirleniyordu. Bu aşamada ev sabinin istekleri tüm sürece bakıldığında çok fazla artıyor. "Şunu şuraya koyun, şu eşya geldi mi" gibi istekler çoğalıyordu. Herkes bu istekleri yerine getirmek için çabalıyordu.

15:00 

Artık herkes işi bırakmıştı sadece Muhammed Bey ve ev sahibi Faruk Bey eşyaları ellerindeki eşya listesine göre kontrol ediliyordu. Kontrol bittikten sonra Faruk Bey Muhammed Beye ödemeyi yaptı ve tüm ekibe teşekkür ettikten sonra evden ayrıldık. Bende tüm ekibe beni misafir ettikleri için teşekkür ettim ve ayrıldım.

Özetle 2+1 evin taşınmasına eşlik ettik eve saat sekizde başlayan taşıma işi saat üç olmadan bitmişti. Evden eve nakliyat firmalarının işimizi bu kadar kolaylaştırmaları gerçekten çok güzel. Ancak iyi firmalar işimizi kolaylaştırır veya biz taşınma işi için üstümüze düşen görevleri yerine getirirsek bu kadar hızlı bir şekilde taşınma işi sonuçlanıyor. Bu nedenle taşınma işi için iyi plan yapmak ve süreci nasıl yöneteceğimizi bilmek önemlidir. Biz taşınma nasıl gerçekleşiyor sizin için özetledik umarız yararlı olur. Taşınan herkese böyle kolay ve sorunsuz bir taşınma diliyorum.









  

Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas