2+1 Ev Eşyam Nasıl Bir Nakliyat Kamyonuna Sığar

Eşyam Nasıl Bir Nakliyat Kamyonuna Sığar
Taşınma günü nakliyat firması yetkilisinin size "Eşyanız kamyona sığmayacak." demesini istemezsiniz değil mi? Çünkü bu cümleden sonra sonra ikinci sefer için istenilecek ücret kararlaştırılmaya çalışılacaktır. Bu durumda taşınmak için hazırladığınız bütçe değişecektir. Bizde bu durumun oluşmasını hiç istemediğimiz gibi acaba bu durumun yaşanmamasını nasıl engelleriz diye beyin fırtınaları (beyin bedava) gerçekleştiriyoruz. İşte eşyanız için en ideal kamyonu belirlemenin kolay yollarından birini daha sizinle paylaşıyoruz. Oda oda eşya hacimleri hakkında sizi bilgilendirmek istiyoruz.


Salon Eşyaları: Üçlü koltuk, ikili koltuk, 2 adet tekli koltuk, TV, TV ünitesi, zigon sehpa, orta sehpa, masa, 6 adet sandalye, 2 adet gümüşlük, 2 adet kitaplık, 2 adet saksılı çiçek, 2 adet halı, vantilatör, avize, duvar aynası, 6 adet koli

Eşya Adedi: 32  
Salon Eşyaları Hacmi: max: 16.86 m3   min: 11.88 m3


Seçtiğimiz eşyalar doğrultusunda salon eşyalarımız 16.86 m3 ile 11.88 m3 arasında bir hacim kaplayacağı anlaşılıyor. Diğer odalar için tek aynı işlemi gerçekleştirelim.

Yatak Odası Eşyaları: Çift kişilik yatak, 6 kapılı gardrop, iki adet komidin, şifonyet, tuvalet masası, boy aynası, TV, halı, avize, 2 adet abajur, 2 adet valiz ve 4 adet koli.

Eşya Adedi: 19
Yatak Odası Eşyaları Hacmi: max: 11.41 m3  min: 9.3 m3

Genç Odası Eşyaları: Tek kişilik yatak, 3 kapılı gardrop, çekyat, bilgisayar, bilgisayar masası, koltuk, kitaplık, orta sehpa, halı, avize ve 3 adet koli.

Eşya Adedi:13
Genç Odası Eşyaları Hacmi: max: 8.95 m3   min: 6.59 m3

Mutfak Eşyaları: Buzdolabı, fırın, bulaşık makinesi, mikrodalga fırın, masa, 4 adet sandelye, su sebili, çöp kovası, halı ve 6 adet koli.

Eşya Adedi:18
Mutfak Eşyaları Hacmi: max: 8.16m3   min: 5.79m3

Banyo Eşyaları: Çamaşır makinesi, 2 adet banyo dolabı, ayna, çamaşır sepeti ve 2 adet koli.

Eşya Adedi:
Banyo Eşyaları Hacmi: max: 2.54 m3   min: 1.72 m3

Diğer Eşyalar: Klima, portmanto, ayakkabılık, elektrikli süpürge ve 2 adet koli.

Eşya Adedi:6
Diğer Eşyaların Hacmi: max: 2.82 m3  min: 2.29m3

Toplam Eşyaların Hacmi: max: 50.74 m3  min: 37.57 m3       


Eşyanız için doğru kamyonu seçin

Evinizin oda sayısına göre nasıl bir kamyon seçeceğinize sizin için hazırladığımız evden eve nakliyat araçları toolunu kullanarak kolayca karar verebilirsiniz. Ankara evden eve nakliyat sayfamızdan ilgili toolu bulabilir ve kullanabilirsiniz.

Böylece tüm odalarımız için tek tek eşyalarımızın bir listesini oluşturduk ve tüm eşyalarımızın hacmini hesaplamış oldur. Eşyalarımızın hacmi 50.74 - 37.57 metreküp arasında olacaktır. Bu durumda nakliyat firmamızdan isteyeceğimiz kamyon hacmi en az maksimum hacmin 20%'sinden daha az olabilir. Yani kamyonun hacmi 40.59 metreküpten daha az olmaması lazım gelir.

Böylece eşyamızın taşınması için en uygun kamyonu seçerek taşınma günü olabilecek aksilikleri giderebiliriz. Eşyalarımızın hacmini 2 dakikada Hacim Hesaplama aracından kolayca yapabilirsiniz.

Araç Hacimleri








Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas