Yazın Evden Eve Nakliyat Fiyatları Neden Yüksektir

yazın evden eve nakliyat fiyatları neden artar
Bir nakliyat firması yetkilisinin söylediği şu söz durumu özetliyor sanırım. "Kışın biz müşterilerin peşinden koşarız bizi tercih etsin diye, yazın da müşteriler bizim peşimizden koşar beni taşıyın diye.

Bu durum bize kış aylarının evden eve nakliyat için ölü sezon olduğunu yaz aylarında yoğunluk ve arzın fazla olması fiyatların yükselmesine neden olduğunu göstermektedir. Talebin az olduğu aylarda taşınırken rahat firma tercihinde bulunabiliyoruz. Taşınma günü ve saati konusunda da rahat davranabiliyoruz. Peki yaz aylarında bu tercihleri yaparken nelere dikkat etmek gerekli ve nasıl bir strateji izlemek gerekir. Gelin bu konuyu hep beraber irdeleyelim. Ne dersiniz...

Yazın Taşınırken Bunlara Dikkat

Nasıl ki yaz ayları evden eve nakliyat sektörü için çok yoğunsa haftanın Cumartesi ve Pazar günleri de en yoğun geçen günleridir. Firmalar aynı gün iki işe gittiği için daha hızlı çalışır ve bir işi bitirdi mi diğerine yetişmek isterler. O zaman sabah değil de öğleden sonra taşınırız derseniz ilk iş geç bitebilir sizin taşınmanız geceye belkide ertesi güne ertelenebilir.

Hafta sonu taşınmaktan mümkünse kaçının. Hafta içi Salı, Çarşamba ve Perşembe taşınmak için ideal günlerdir. Bu günleri seçin ve firma yetkilisi ile görüşerek onun da fikrini alın ve onun istekli olduğu günü seçmeye özen gösterin pişman olmayacaksınız. 

Yok ben hafta sonu taşınmak istiyorum diyenlere firmanın işini elinizden geldiğince azaltmanızı öneriyorum. Mesela mutfak eşyalarını, giysilerinizi, ve ufak tefek eşyaları firmanın yerine siz paketleyebilirsiniz. Böylece firmanın biraz daha zaman kazanmasını sağlayarak mobilya ve beyaz eşyalarınızı biraz daha özenli taşımalarına imkan tanımış olursunuz.

En az bir hafta kala bir nakliyat firmasında karar kılın çünkü çok yoğun sezonda erken karar vermezseniz istediğiniz gün ve saat için firma bulmakta zorlanabilirsiniz. Son günlere bırakmanız evden eve nakliyat nakliyat firmaları için bir fırsat olacak ve fiyatlama yaparken çıtayı biraz daha yukarıya koyacaklardır. Özellikle bugün hemen taşınmama gerekiyor gibi ifadeler nakliyat sektörü için yüksek fiyatlama yapılmalı anlamını taşır. Bilginize...


  
Fiyat Teklifi Al

  

Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas