Kurulumu Zor Özel Mobilyalar Nasil Kurulur

gaysan mobilya nasıl kurulur

Mobilyaların kurulumu sırasında nakliye firmalarının zorlandığı, bir çok nakliyecinin nasıl kurulacağını bilmediği mobilyalara nadir olsa da karşılaşıyoruz. Özellikle yerden tasarruf için üretilen yatak, koltuk ve çalışma masasından oluşan mobilya dizaynları her gün değişmekte ve sayıları artmaktadır. Peki bu mobilyaların kurulumu nasıl yapılır.

Mobilyayı satın aldığınız firma ile iletişime geçip bilgi alabilirsiniz. Bu firmalar ürünün sökümünü yapar, nakliye firmanız taşıma işini gerçekleştirdikten sonra, kurulum için sökümü yapan ekip gelir ve kurulum işlemini gerçekleştirir. Ancak hem söküm hem de kurulum için belli bir ücret ödemeniz gerekmektedir. İstenilen ücretler 250 TL ve üstü olabilmektedir. Tabi bu ücretler kurulacak mobilyaya göre değişiklik gösteriyor.



Peki taşındığınız şehre mobilya firması hizmet vermiyor ise mobilyayı ya kendiniz kuracaksınız yada nakliye firmasının mobilyacısı kurulumu yapacaktır. Bu durumda elinizde nasıl kurulduğuna dair bir montaj talimatı olması işinizi çok kolaylaştıracaktır. Taşınma montaj talimatı için mobilya firmasının müşteri hizmetleri ile iletişime geçip montaj talimatını size email atmalarını isteyebilirsiniz. Biz Gaysan Mobilyadan istediğimizde bize montajın nasıl yapılacağı detaylı olarak anlatılan bir montaj talimatını email attılar. Gaysan Mobilya hızlı geri dönüşleri için teşekkür ediyor. Kurulumu zor olan Nitro isimli mobilyanın nasıl kurulduğunu görselleri ile paylaşıyoruz. Sizlerde bu görselleri üreticiden temin ederek kurulumu kolaylaştırabilirsiniz. Kolay gelsin...

gövde parçaları
Gövde= Yan, Üst, Alt ve Orta Paneller 

bağlantı elemanları
Kullanılacak Bağlantı Elemanları

gövdenin birleştirilmesi
Gövdenin Birleştirilmesi ve Kullanılan Bağlantı Elemanları

Kapak ve Diğer Mekanizmaların Montajı
Kapak ve Diğer Mekanizmaların Montajı

masa olarak kullanılan kısmın montajı
Masanın Montajı

yatak olarak kullanılan kısmın montajı

mobilyanın duvara sabitlenmesi
Duvara Sabitleme



Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas