Evden Eve Nakliyat Herşey Dahil Hizmet

Evden eve nakliyat herşey dahil hizmet


Evden eve nakliyat çeşitlerini sorarsanız daha çok tercih edilen hizmetleri 3'e ayırabiliriz. Farklılaşma genellikle paketlenecek eşya miktarına göre olmaktadır.

İşte taşınan insanların en çok tercih ettiği hizmet çeşitleri.

1- Tüm paketleme işlerini firma yapar.


Hizmete Dahil İşler:

Bu seçenekte nakliyat firması gelip tüm kolileme işlerini yapar. Mobilya ve beyaz eşyaların demontajını ve paketlemesini yapar. Tüm eşyaları kamyona yükler yeni evde taşımasını yapar.

Yeni evde beyaz eşya ve mobilyaların montajını yapar istediğiniz odanın istediğiniz köşesine eşyalarızı kurar.

Hizmete Dahil Olmayan İşler:

Nakliyat firması kolileri açmadan kolileri istediğiniz odaya yerleştirir. Kolileri sizin açmanızı ister.

Bu hizmette duvar delme dahil montajları da yapmazlar.

Klima, anten, avize montajlarını nakliyat firmalarından beklemeyin. Bu işleri de üstlenmezler.

Evden Eve Nakliyat İçin Fiyat Teklifi Al

2- Kolileme işlerini siz yaparsınız firma sadece beyaz eşya ve mobilyaların montaj demontaj ve paketlemesini yapar.


Hizmete Dahil İşler:

Bu hizmet çeşidini tercih ettiyseniz firma kaba eşyalar olarak tabir edilen mobilya ve beyaz eşyaları demonte eder, paketler ve sizinde paketlediğiniz eşyalarla birlikte yeni eve taşımasını gerçekleştirir.

Yeni evde beyaz eşya ve mobilyaların kurulumunu sizin gösterdiğiniz odalara yapar. Kolileri de istediğiniz odalara dizer ve firmanın işi bitmiştir.

Hizmete Dahil Olmayan İşler:

Eğer bu hizmet çeşidini tercih ettiyseniz firmanın taşınma günü kapınıza koli almadan gelebilir. Çünkü kolileme işlerinin bittiğini düşünür. Bunu bilin ve hazırlığınızı ona göre yapın.

Nakliyat firması kolileri açmadan kolileri istediğiniz odaya yerleştirir. Kolileri sizin açmanızı ister.

Bu hizmette duvar delme dahil montajları da yapmazlar.

Klima, anten, avize montajlarını nakliyat firmalarından beklemeyin. Bu işleri de üstlenmezler.

3- Tüm paketleme montaj demontaj işlerini siz yaparsınız firma sadece taşımayı yapar.


Bu hizmette eşyayı sadece taşıma işi vardır. Kolileme, kurulum ve paketleme hizmetleri yoktur.

4- Herşey Dahil Hizmet

Herşey dahil hizmeti nakliyat firması ile beraber belirlemenizi öneriyoruz. Firma yetenekleri dahilinde olan hizmetleri zaten yapacaktır. Ancak temel yeteneği dışında isteyeceğiz işler için firmadan bu işler için profesyonel destek almasını isteyin.

Nakliyat firmalarının temel yeteneği olmayan işlere giriştiklerinde çokça kazalar yaşandığını biz biliyoruz. En son hikaye avize montajı sonrası evin tüm sigorta sistemini bozulduğu bir durum yaşanmış.

Bu aksiliklere karşı firmadan işinin ehlibir ekiple gelmesini istemeniz ve isteklerinizi firmaya yazılı iletmeniz olası anlaşmazlıkları engelleyecektir. Her isteğinizin yazılı (sms, email gibi) olduğundan emin olun.

Herşey Dahil Hizmette Hangi İşler Yapılır

Bu seçenekte evinizi hiç bir işe elinizi sürmeden yeni adresine taşınması ve her eşyanın istekleriniz doğrultusunda dilediğiniz odaya yerleştirilmesi dahildir. 

Evinizde klima, anten ve avize söküm ve montaj işleri olacaksa firma bu işler için dışarıdan hizmet alır. Dilerseniz evinizi perdelerini bile takar. Evinizi yaşanır halde size teslim eder.

Herşey dahil hizmetin içinde ev temizliği de dahildir. Nakliyat firması eşyaları eve yerleştirdikten sonra son bir temizlik yapar ve artık işi bitmiştir. Bu hizmetleri firmadan istemeniz durumunda yapacaktır. Eğer anlaşma aşamasında bu hizmeti istemediyseniz taşınma günü böyle bir hizmet beklemeyin.

Her evden eve nakliyat firması Herşey Dahil Hizmet vermez bu durum için Enakliyat müşteri temsilciniz ile iletişime geçip destek alabilirsiniz.

Evden Eve Nakliyat

Taşınmak istiyorum diyorsanız hemen nakliyat firmalarından teklif alıp fiyatları ve müşteri yorumlarını kıyaslayarak tercihinizi daha kolay yapabilirsiniz.


Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas