Kışın Yaşanacak En Güzel Şehirlerimiz

Erzurum Palandöken

Erzurum Palandöken

Erzurum'un turizim açısından en gelişmiş bölgesi olan Palandöken özellikle kış sporlarına meraklı olan herkesi kendine çeken önemli ve kışın tüm güzelliklerini bir arada sunan palandöken mutlka bir kış mevsimi geçirilecek şehirlerimizden biri...


Rize Ayder Yaylası

Rize Ayder Yaylası

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı olan Ayder Yaylası kayın ve ladin ormanları ile kaplı bir güzellik. Yeşil ve beyazın muhteşem buluşması olan Ayder şehir hayatından ve stresten uzaklaşmak için en iyi yer.


Trabzon Uzungöl

Trabzon Uzungöl

Yılın her günü yeşil olan ve dünyanın en yaşlı ormanlaranı evsahipliği yapan Uzungöl Trabzon'un Çaykara ilçesinde bağlıdır. Trabzona 99 km Çaykara'ya 19 km uzaklığındadır. Uzungöl manzaraları ile fotoğrafçıları, doğa yürüyüşleri için, dağcılık için ve botanik bilimine meraklılar için en iyi yerlerden biridir. 


Bolu Abant 

Bolu Abant

Abant Bolu'nun 34 km güney batısında bulunur. Abant gölü çam ve köknar ağaçlarının baskın olduğu bir tabiat parkının tam ortasında bulunur. Özellikle kışın çok ziyaret alan bölgelerinden biridir. Abant Türkiye'nin iki büyük şehri olan Ankara ve İstanbul'a 2 saat uzaklıkta olması önemini daha da artırmaktadır. Çevresi 7 km olan göl yılın her ayı farklı bir güzelikte olan gölde; piknik, kamping, sportif olta balıkçılığı, yürüyüş, bisiklet ve atla gezinti vazgeçilmez etkinliklerdendir.


Bursa Uludağ

Bursa Uludağ

 Bursa Uludağ kış sporları açısından Türkiye'nin en gelişmiş ve en çok turist çeken bölgesidir. Bursa güzel doğasının yanında tarihi ve yemekleri ile de öne çıkan bir şehirdir. Bursa şehir hayatı, doğa, eğlence, doğa sporları gibi birçok özelliği bir arada sunan ender şehirlerden biridir.


Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas