Evden Eve Nakliyat Çeşitleri


Evinizi taşıyacağınız kesinleştikten sonra ilk vermeniz gereken karar taşımayı bir kamyon kiralayıp siz mi yapacaksınız yoksa işi bir evden eve nakliyat firmasına mı vereceksiniz? Kararınız evimi kendim taşıyacağım ise bu işte size yardım edecek kişiler ve kamyonu belirleyin, taşıma tarihi ve saati hakkında bilgilendirin. Taşımayı bir evden eve nakliyat firmasına verecekseniz firmadan nasıl bir hizmet alacağınıza karar vermelisiniz. Bu hizmetler 3 çeşit olup aşağıda açıklamaya çalıştık.

1.       Tüm paketleme montaj demontaj işlerinin firma tarafından yapılması. Bu pakette siz sadece değerli eşyalarınızı ve birkaç parça temiz elbisenizi alıyorsunuz. Firma evdeki tüm eşyaların paketlemesini ve demontajını yapar. Yeni evinize taşır ve eşyaları sizin istediğiniz gibi yerleştirir montajını yapar size hazır olarak teslim eder.
2.       Firma sadece Mobilya ve beyaz eşyaların paketlemesini yapar, mutfak eşyaları ve diğer ufak tefek eşyaları siz kendiniz paketler kolilere doldurursunuz. Taşıma işlerini firma yapar ve yeni evde de sadece mobilya ve beyaz eşyaların kurulumunu firma yapar.
3.       Tüm paketleme montaj ve demontaj işlerini siz yaparsınız firma sadece taşıma işlerini yapar.
evden eve nakliyat çeşitleri
Evden eve nakliyat çeşitleri
1 nolu paket ile 2 nolu paketleri tercih etmeniz taşınma sürecini biraz daha kolaylaştırır. 3 nolu paketi tercih etmeniz halinde paketlemenin düzgün olarak yapılması çok önemlidir. Nitekim taşınmadan sonra oluşacak kırık ve çizikleri, firma kendini paketlemeyi iyi yapmadığınız için oluştu bu kırık ve çizikler diyerek savunacaktır. Firmalardan evden eve nakliyat fiyatları alırken bu üç taşınma tipini göz önünde bulundurun. Fiyat alırken her üç seçenek içinde fiyat alabilirsiniz. Böylece bütçenize uygun olanı seçer ve taşınırsınız. Paketlemeyi siz yaparken sizde bu iş için bir miktar harcama yapacaksınız. Eğer paketlemeyi sizin yapmanız ile firmanın yapması arasında çok uçuk fiyat farkları yoksa paketlemeyi firmanın yapması daha doğru olacaktır.

Nakliye firmasından nasıl bir hizmet alacağınızı belirledikten sonra, sıra evden eve nakliyat firması seçmeğe geldi. Nakliye firmasını en az iki hafta önceden araştırın ve firmalardan fiyat alın ve en geç 4 gün önceden bir nakliye firmasında karar kılın ve firma ile ön bir sözleşme yapın size tavsiyemiz sözleşmenizi (evden eve nakliyat sözleşmesi) kendiniz hazırlayın ve firma yetkilisine firma kaşesi olacak şekilde imzalatın.

Yorum Gönder

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas