Sigortalı Evden Eve Nakliyat


evden eve nakliyat sigortaları
Sigortalı Evden Eve Nakliyat Nedir? 
NAKLİYAT SİGORTALARI
Nakliye sigortası, yurtiçi sevkiyatlarında her türlü emtianın, yüklemeden boşaltmaya kadar karayolu ile nakliyatı sırasında meydana gelebilecek çeşitli kaza, yangın, hırsızlık, kaybolma gibi doğacak zarar, kayıp ve hasarları teminat altına alır.

Nakliyat sigortalarında, tam zayi, dar ve geniş olmak üzere 3 ana teminat vardır.

Tam Ziya: En dar ve sınırlı teminattır. Taşınan eşyaların, taşıyan araç ile birlikte tamamen ziyan olması halini temin eder. Hiçbir kısmi hasarı temin etmez. Evden eve nakliyatta en çok tercih edilen ve nakliyat firmalarının sigortalı nakliyat dedikleri nakliyat sigortası bu kapsama girmektedir.

Dar Teminat: Bu teminat nakliye sırasında, ateş, yıldırım, dere taşması, çığ, toprak heyelanı, köprü yıkılması, yolların çökmesi, aracın devrilmesi, yanması, çarpması neticesinde taşınan eşyaların uğrayacağı zarar ve kayıpları temin eder.

Geniş Teminat: Taşınan eşyaların çıkış yerinden varış yerine ulaşıncaya kadar uğrayabileceği tüm olası risklere karşı teminat sağlamaktadır. Geniş teminat maliyetli bir sigorta olması nedeni ile ve tüm süreci bir nakliye eksperinin takip etmesi gerektiği için pek yapılmamaktadır. Evden eve nakliyat için hiç bir sigorta firması bu teminatı vermemektedir. Özetle siz parası neyse verelim deseniz bile ev eşyalarınız için hiç bir sigorta şirketi bu teminatı vermemektedir. Bu sıfır ve ambalajı açılmamış ürünler için geçerli bir teminattır.

Gerçek Sigortalı Nakliyat Enakliyat Farkı İle Hizmetinizde


Uzun yılları kovalama ve ısrarlı takibimiz sonrası artık Gerçek Evden Eve Nakliyat Sigortası Enakliyat farkı ile hizmetinizde...

Artık evden eve nakliyat sürecindeki tüm riskleri karşılayan nakliyat sigortasını Enakliyat ile satın alıp rahat bir taşınma gerçekleştirebilirsiniz.

Gerçek sigortalı nakliyat hakkında daha fazla bilgi: Sigortalı evden eve nakliyat yazımızda...



Sizlere bu yazımızı da tavsiye ederim: Evden eve nakliyat sigortası

Evden eve nakliyat firmalarının en çok tercih ettikleri sigorta çeşidi “Tam Ziya”  sigortası olduğuna göre, tüketicilerin şunları bilmeleri çok önemlidir.


  1. Eşyalarınızın çizilmesi, kaybolması, kırılması, çalınması gibi zararları karşılamayacaktır.
  2. Bunun aksini söyleyen firmalarından sigorta poliçesini mutlaka isteğin.
  3. Eğer nakliyat sigortası yapılmamış ise, nakliyat sırasında bir trafik kazası sonucu eşyalarınızı tamamen kaybedebilir ve taşındığınız firma kurumsal bir firma değil ise her hangi bir hak iddia etmenizde zorlaşacaktır.
  4. Yaşadığınız haksızlıklar sonucu hakkınızı aramanız için elinizde nakliyat sigortası poliçesi, fatura ve firma ile yaptığınız sözleşmenin bulunması gerekmektedir.
  5. Tam zayi sigortası maliyetli bir sigorta olmaması nedeniyle neredeyse her nakliye firması bu sigortayı yapmaktadır. Ancak bu sigorta taşınma sırasında çekeceğiniz sıkıntıları engellememektedir.
  6. Taşınmanın mutlu bitmesinin tek yolu iyi bir nakliye firması seçmekten geçmektedir. Bu nedenle yıllardır sektörde hizmet veren ve tüzel kişiliği olan firmaları tercih etmenizi öneririz. 

2 yorum:

Whatsapp Button works on Mobile Device only

Bİrşeyler yaz Enter'a bas